4 Şubat 2022 Cuma

Evlen Benimle - Marry Me (2022)

Marry Me

Bir süredir televizyon dizilerine yoğunlaşan Kat Coiro'nun yönettiği Romantik-Komedi, Müzik türlerindeki filmi Evlen Benimle - Marry Me (2022), 11 Şubat 2022 günü gösterime giriyor. Bobby Crosby'nin yaratıcısı olduğu 'Marry Me' adlı web çizgi romanından sinemaya uyarlanan filmin başrollerini Owen Wilson ile müzik dünyasının ünlü isimleri Jennifer Lopez ve Maluma paylaşıyor.

Marry Me filmi, sahne dünyasına ait iki ünlünün hayranları önünde evlenmek üzereyken gelinin karar değiştirip seyirciler arasından birisiyle evleneceğini açıkladıktan sonraki gelişmeleri perdeye getiriyor.

Evlen Benimle - Marry Me (2022)

Owen Wilson'ın Julia Roberts'le başrolünü paylaştığı, kitap uyarlaması olan ve çok sevilen Wonder - Mucize (2017) filmi de ilginizi çekebilir.

Evlen Benimle - Marry Me (2022) Konusu:

Kat Valdez'le yeni popüler müziğin süpernovası Bastian birlikte en seksi ünlü çifti oluşturmaktadırlar. İkili, kaçınılmaz hit single’ları 'Marry Me' listelerde yükselirken hayranlarının önünde çeşitli platformlarda yayınlanacak olan bir törenle evlenmek üzeredir.

Lou, en iyi arkadaşı Parker ve matematik öğretmeni olan babası Charlie ile birlikte Kat Valdez'in konserine gider. Konserde/törende bir sorun yaşanır ve gelin adayı olan Kat Valdez, Bastian'la evlenmek yerine seyirciler arasında dikkatini çeken matematik öğretmeni olan Charlie ile evleneceğini açıklar. Bu çılgın açıklamanın ardından yaşananlar farklı dünyalara ait iki insanın arasında aşk doğmasına neden olur. Sorun, bu aşkı muhafaza etmeyi başarabilecekleri bir dünya inşa edip edemeyecekleridir...

Vizyon Tarihi: 11 Şubat 2022

Diğer Adı: Marry Me / Yönetmen: Kat Coiro / Senaryo: Harper Dill, John Rogers, Tami Sagher / Görüntü Yönetmeni: Florian Ballhaus / Müzik: John Debney / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD / 2022 / Süre: 1 saat 52 dakika / Romantik-Komedi, Müzik / tt10223460 /10 +

Oyuncu Kadrosu:
Jennifer Lopez (Katalina "Kat" Valdez)
Owen Wilson (Charlie Gilbert)
Sarah Silverman (Parker Debbs)
Chloe Coleman (Lou Gilbert)
Maluma (Bastian)
John Bradley (Collin Calloway)

6 yorum:

  1. Ups, eğlenceli gibi duruyor. JLO sevmiyorum pek oyunculuk olarak ama bakabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum sana, film eğlence vaat ediyor. Jennifer Lopez'den ziyade Owen Wilson için izlenir :) Onun filmleri hoş oluyor.:)
      Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. izlerim tabii, owen wilson o kadar çok izledim ki yani valla aslında oyuncu olarak iyi bir oyuncu sayılmaz ama şirinliği var işte :) jlo sevilmez mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jlo genel olarak kullanılan bir kısaltma mı? Onun filmlerini izlediğimi hatırlamıyorum. Sesini seviyorum tabi. Oyunculuğunu da göreceğiz :) Owen Wilson ilgiyle izlettiriyor kendisini. Şirinliğine katılıyorum yani :))

      Sil
  3. @yonosoymillenium, muchas gracias. 🌹

    YanıtlaSil
  4. Romantik komedi bu ara iyi bir seçim olabilir.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön