16 Ocak 2022 Pazar

ŞARKINI SÖYLE 2 (2021)

SING 2

Ülkemizde ilki 2016 yılında sinemalarda gösterilen Illumination’ın başarılı animasyon serisinin devam filmi Şarkını Söyle 2 (2021) 21 Ocak 2022 günü gösterime giriyor. Konusu hayvan karakterlerinin şovları ve söylediği şarkılar üzerine kurulu olan Komedi, Macera türündeki filmin yönetmenliğini Garth Jennings üstleniyor.

Kadrosunda U2'nun solisti Bono ile Pharrell Williams ve Halsey gibi müzik dünyasından ünlü isimlerin bulunduğu Sing 2 Animasyonunda, koala Buster Moon ve arkadaşları bugüne kadar ki en başarılı sahne şovunu hazırlamak için kolları sıvıyorlar. Tek sorun Crystal Tower Tiyatrosu yöneticisini şova ikna etmek için münzevi ünlü aslan rock yıldızı Clay Calloway'ın sahne alacağını vaat etmeleridir. (Aslan rock yıldızını Bono seslendiriyor)

Şarkını Söyle 2 (2021) Poster

Şarkını Söyle 2 - Sing 2 (2021) Konusu:

İlk filmde, NewMoon Tiyatrosu’nda zoru başaran Buster ve ekibi, ünlü olmak isteyenlerin gittiği eğlencenin başşehri Redshore'daki Crystal Tower Tiyatrosu’nda yeni bir gösteri sergilemek ister. Buster ile bezgin domuz Rosita, rockçı oklu kirpi Ash, goril Johnny, utangaç fil Meena ve olağanüstü domuz provokatörü Gunter’dan oluşan ekibi, hiçbir bağlantıları olmadığı için mafya babası kurt Jimmy Crystal tarafından yönetilen dünyaca ünlü Crystal Entertainment’ın ofisine gizlice girmek zorunda kalır... Bay Crystal’i ikna etmek için gösterilerinde aslan rock yıldızı Clay Calloway’in yer alacağını söylerler. Ancak Buster’da dâhil olmak üzeri hiçbiri Clay Calloway ile tanışmamıştır. Eşi ölünce müziği bırakan Clay’i aramak için Buster yola çıkar. Ekip gösteriye hazırlanmaya başlar, ancak ana elemanlar uzay temalı gösteri için çok zorlanacaktır.

Vizyon Tarihi: 21 Ocak 2022

Diğer Adı: Sing 2 / Yönetmen - Senaryo: Garth Jennings / Müzik: Joby Talbot / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD / 2021 / Süre: 1 saat 50 dakika / Animasyon, Macera, Komedi / tt6467266

Orjinal Seslendirme Kadrosu:

Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea ve Bono

Adı Geçen Filmler;

Şarkını Söyle (2016)

8 yorum:

  1. İlkini izlemedim. Sinema salonlarında film izlemeyi çok özledim. Çok teşekkürler bu güzel tanıtım için. İyi pazarlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağ olun, sinemayı ben de özledim. Drive my Car filmine göz koydum ama bakalım bir aksilik çıkmazsa izlemek istiyorum. :)

      Sil
  2. Hahaha bayıldım ben buna :)))

    YanıtlaSil
  3. eh izlicaz tabii :) ayrıca, reese ve scarlet, biricikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dublaj yapılınca sinemada orjinal seslere ulaşmak hayal tabi. Ama şarkılı kısımları orjinal haliyle bırakırlar. Seslendirme kadrosu çok çekici hakikaten :)

      Sil
  4. İlkini izlememiştim ama tanıtımınızdan sonra ilgimi çekti. Keyifli bir filme benziyor, listeye aldım hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk film güzeldi diye anımsıyorum. Müzikli animasyonlardan hoşlananlar sevecektir :) Çok teşekkürler.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön