26 Ocak 2022 Çarşamba

Mutlu Canavar Ailesi 2 (2021)

HAPPY FAMILY 2

Dışarıdan normal bir aile gibi görünen ancak hepsi birer canavara dönüşme yeteneğine sahip Wishbone Ailesi yeni bir macerayla sinemalara geliyor. Almanya, İngiltere ortak yapımı olan Mutlu Canavar Ailesi 2 (2021) adlı Animasyon, 25 Şubat 2022 günü gösterime giriyor. Yönetmenliğini Holger Tappe‘nin üstlendiği Happy Family 2 filminde Wishbone Ailesi bu kez kaçırılan arkadaşlarını kurtarmak için süper güçlü canavar hallerine dönüşerek dünyayı turluyor.

Mutlu Canavar Ailesi 2 - Monster Family 2 (2021) Konusu:

Canavar avcısı Mila Starr kilisede evlenmek üzere olan Baba Yaga ve Renfield'ı kaçırır. Arkadaşlarını Mila Starr'ın pençelerinden kurtarmak için Wishbone Ailesinin bireyleri bir kez daha dönüşüm geçirir. Emma; Vampire, Frank; Frankenstein'ın Canavarına, Fee; Mumyaya ve Max bir Kurtadam'a dönüşür. Üç evcil yarasa tarafından yardım ve yataklık edilen Monster Ailemiz, kaçırılan arkadaşlarını kurtarmak, yeni korkunç tanıdıklar edinmek ve sonunda "mükemmel olmanın gerekli olmadığını, kusurları olanların bile mutluluğu bulabileceğini" anlayacakları, dünyanın birçok gizemli yerini dolaştıkları bir maceraya atılıyorlar.

Vizyon Tarihi: 25 Şubat 2022

Diğer İsimleri: Monster Family 2, Happy Family 2 / Yönetmen: Holger Tappe / Senaryo: Kirstie Falkous / Dağıtımcı: TME Films / Almanya, İngiltere / 2021 / Süre: 1 saat 43 dakika / Macera, Komedi, Animasyon / tt15096796 / 6+

Orjinal Seslendirme Kadrosu:

Emily Watson, Nick Frost, Jessica Brown Findlay, Catherine Tate, Jason Isaacs

Serideki Filmler:
Mutlu Canavar Ailesi (2017) (Buradaki linkte çok güzel filmler var, bakmanızı tavsiye ederim.)
Mutlu Canavar Ailesi 2 (2021)

6 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön