1 Aralık 2021 Çarşamba

Resident Evil: Raccoon Şehri (2021)

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Resident Evil oyununun bir dönem seri halde filmleri yayınlanmış, zombilerle olan savaş üzerine 6 film çekilmişti. Milla Jovovich'in başrolünde olduğu çoğunlukla Paul W. S. Anderson'un yönettiği filmlerin 6. ve sonuncusu 2016 yılı yapımıydı. Bu seriyle ilgili filmlerin genel olarak bilgilerine Resident Evil: Son Bölüm (2016) linkinden ulaşabilirsiniz.

Johannes Roberts'in yazıp yönettiği Resident Evil: Raccoon Şehri (2021), 7. filmde seriye yeni bir soluk getiriyor ve izleyiciyi 1998 yılına olayların başlangıcına götürüyor. Resident Evil oyununun birinci ve ikinci bölümlerinin birleşimi olan Korku, Aksiyon, Gizem türlerindeki hayatta kalma konulu film 3 Aralık 2021 günü vizyona giriyor. Orjinal adı Resident Evil: Welcome to Raccoon City olan filmde; Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Donal Logue ve Neal McDonough rol alıyor.

Resident Evil: Raccoon Şehri (2021) Poster

Resident Evil: Raccoon Şehri (2021) Konusu:

Claire ve Chris, Raccoon şehri yetimhanesinde kalırken Claire orada garip bir kadınla görüşür... Büyüdüklerinde Claire uzun süredir haber alamadığı polis olan kardeşinin bulunduğu kasabaya gider. Umbrella Şirketi'nin kasaba için hain planlar yaptığından endişelenen Claire, engellemek için Chris'ten yardım etmesini ister. Bu sırada T virüsü Raccoon Şehri'nde yayılmaya başlamış, kasabanın acil durum için sirenleri çalmaya başlamıştır.

Resident Evil: Raccoon Şehri (2021)

Vizyon Tarihi: 3 Aralık 2021

Diğer İsmi: Resident Evil: Welcome to Raccoon City / Yönetmen - Senarist: Johannes Roberts / Görüntü Yönetmeni: Maxime Alexandre / Müzik: Mark Korven / Dağıtımcı: Warner Bros. Türkiye / ABD, Almanya, Kanada / 2021 / Süresi: 107 dakika / Korku, Aksiyon, Gizem / tt6920084

Oyuncu Kadrosu:
Kaya Scodelario (Claire rolünde)
Hannah John-Kamen (Jill)
Robbie Amell (Chris)
Neal McDonough (William - Araştırmacı)
Tom Hopper (Albert)
Avan Jogia (Leon)
Lily Gao (Ada)
Donal Logue (Şef Brian Irons)
Avaah Blackwell (Zombi)

2 yorum:

  1. resident evil, ayyyy bu da klasik oldu yaa, izlerim tabisi :)

    YanıtlaSil
  2. Oglum Ege Resident Evil pek seviyor. Dvd serisinde var evde. Sevdigi filmlerin mutlaka dvd sini alır. Tavsiye edeyim ☺️

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön