5 Aralık 2021 Pazar

Evdekiler - The Owners

THE OWNERS (2020)

Fransız yönetmen Julius Berg'ün ilk uzun metrajlı filmi olan Evdekiler - The Owners 10 Aralık 2021 günü sinemalara geliyor. Yves H. ve Hermann Huppen'in "Une nuit de pleine lune" adlı Fransız çizgi romanından sinemaya uyarlanan filmde bir grup arkadaş, kolayca soyabileceklerini düşündükleri yaşlı bir çiftin kaldığı büyük bir evdeki kasaya göz koyuyorlar.

The Owners (2020)
Evdekiler - The Owners (2020) Poster

Suç, Komedi, Korku, Gerilim türündeki The Owners (2020), kimi zaman eğlenceli sahneler vaat ederken sürprizlerle dolu ev sahipleri izleyenleri şaşırtacakmış gibi görünüyor. Filmin başrollerini paylaşan oyunculardan doktor rolünü oynayan Sylvester McCoy ve Game of Thrones dizisindeki 'Arya' rolüyle tanınan, filmde soygunculardan birinin kız arkadaşını oynayan Maisie Williams oyunculukları ile dikkat çeken iki isim olarak karşımıza çıkıyor.

Evdekiler - The Owners

Evdekiler - The Owners (2020) Konusu:

Gaz, Terry ve Nathan soygun yapmak için yerel bir doktorun evini gözlerine kestirirler. Ev sahipleri evde yoktur ve evdeki kasada çok para olduğunu düşünmektedirler. Eve girerler ancak kasayı açamazlar, üstüne ev sahibi yaşlı karı koca da eve erken dönünce işler iyice karışır. Ekip kasayı açmak için Dr. Richard Huggins ve karısı Ellen'e baskı yapmaya karar verir. Nathan, yaşlı çift eve dönmeden önce kız arkadaşı Mary'yi soygun yapacakları eve gelmeye ikna etmiştir. Sürprizlerle dolu soygun olayının kedi fare oyununa dönüşmesi gecikmeyecek ölümcül bir hayatta kalma savaşı başlayacaktır.

Vizyon Tarihi: 10 Aralık 2021
Diğer İsmi: The Owners / Yönetmen: Julius Berg / Senaryo: Mathieu Gompel, Julius Berg / Çizgi Roman Uyarlaması / Görüntü Yönetmeni: David Ungaro / Müzik: Paul Frazer, Vincent Welch / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: Filmartı / İngiltere / 2020 / Süre: 92 dakika / Suç, Komedi, Korku, Gerilim / tt9806370
Oyuncu Kadrosu:
Maisie Williams (Mary / Jane rolünde)
Sylvester McCoy (Dr. Richard Huggins)
Rita Tushingham (Ellen Huggins)
Jake Curran (Gaz)
Andrew Ellis (Terry)
Ian Kenny (Nathan)
Stacha Hicks (Jean)

3 yorum:

  1. Ooo Arya Stark, merak ettim bir bakabilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku Gerilim filmlerinden uzak dururum ama konusu nedeniyle bu film benim de ilgimi çekti. :)
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. güzel konu, yaşlılar ne sorunlar çıkarıyo acaba :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön