9 Eylül 2021 Perşembe

Z (2019)

Z

8 yaşındaki bir çocuğun birdenbire hayali bir arkadaşı olması ve peşinden yaşananların anlatıldığı Korku, Gerilim, Gizem türlerindeki Z adlı yapım 10 Eylül 2021 günü vizyona giriyor. Brandon Christensen'in ikinci kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu yapım, Z ismi verilen hayali arkadaşın bir aileye yaşattığı kâbusu 83 dakika boyunca izleyenlerine sunuyor.

Z
Z (2019) Poster

Z (2019) Konusu:

Elizabeth ve Kevin’ın 8 yaşındaki oğulları Joshua ile mutlu ve sakin bir hayatları vardır. Oğullarının Z adında hayali bir arkadaşla konuşması ve oyun oynaması başlangıçta çifti rahatsız etmez. Ancak bu tanımlayamadıkları arkadaşlık Joshua’yı zamanla evde ve okulda saldırgan biri haline getirir. Doktordan aldıkları tavsiye ve ilaçlar işe yaramaz. Elizabeth evde kendini rahat hissetmez, kendi geçmişindekiler yavaş yavaş canlanırken, oğlunu ve ailesini Z'ye kurban etmek istemeyen Elizabeth, yaratığı çok geç olmadan durdurabilecek midir?

Vizyon Tarihi: 10 Eylül 2021

Yönetmen: Brandon Christensen / Senaryo: Brandon Christensen, Colin Minihan / Görüntü Yönetmeni: Bradley Stuckel / Müzik: Brittany Allen / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: Filmartı / Kanada / 2019 / Süre: 83 Dakika / Korku, Gerilim, Gizem / tt8995218 / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Keegan Connor Tracy (Elizabeth - Anne rolünde)
Jett Klyne (Joshua)
Sean Rogerson (Kevin - Baba rolünde)
Sara Canning (Jenna)
Stephen McHattie (Dr. Seager)
Luke Moore (Z)

2 yorum:

  1. kaçmaz buuuu nefis :) z deyince eski süfer bir film var bu isimde :) costa gavras, efsane yönetmenlerden :)

    YanıtlaSil
  2. Buna benzer konuda bir kitap okumuştum çok gerilimli bu konular 😞

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön