2 Eylül 2021 Perşembe

The Killing of Two Lovers

İKİ AŞIĞIN ÖLÜMÜ

Birliktelikleri yara almış dört çocuklu bir çiftin ayrılma denemesi kararı alması sonrasında yaşananların anlatıldığı filmin yönetmenliğini Robert Machoian üstleniyor. Amerikan yapımı Dram türündeki The Killing of Two Lovers, 3 Eylül 2021 günü Başka Sinema salonlarında izleyicisi ile buluşuyor.
The Killing of Two Lovers
The Killing of Two Lovers (2020) Afiş

Filmde, evlerini ayıran çiftin bu süreçte yaşadığı belirsizlikler, karısından ayrılmak istemeyen adamın ailesini bir arada tutma konusunda umudunun gittikçe azalması ve her iki tarafın dozu artan bir yıpranmaya maruz kalması yalın bir dille anlatılıyor. İki Aşığın Ölümü filminin çekildiği, evlerin seyrek sapan olduğu kasaba ve doğal araziler yalınlık duygusunu tamamlayıcı bir görev üstlenirken filmin müzikleri de oyuncuların ruh durumlarına ve hareketlerine uygun ritimlerle bir anda ortaya çıkarak durgun bir seyir izleyen filme ivme sağlıyor. 
“Gerçek evlilik, aşktan öte saygı gerektirir. 
Aşk bir histir. Hisler gelirler ve giderler.”
Filmin odağında bulunan koca rolündeki Clayne Crowford, istemediği halde ayrılmak zorunda kalan bir adamın şiddet yoluna başvurarak kaybettiği statüye kavuşmaya çalışmasını inandırıcı bir şekilde canlandırmış. Gereksiz diyalogların olmadığı; karı, koca ve onların ergen kızları arasında geçen konuşmalarla filmin derdinin izleyenlere aktarıldığı film, beklenmedik bir sonla bitiyor.

İki Aşığın Ölümü - The Killing of Two Lovers (2020) Konusu:

David, karısı ile boşanma aşamasında olan bir adamdır. Ayrılık kararı almış olsalar da David altı kişilik ailesini umutsuzca bir arada tutmaya çalışır. Bu sırada David ve karısı, artık başka insanlarla görüşebileceklerine dair bir anlaşmaya varır. Teoride bu düşünceyi kabul eden David, karısının yeni ilişkisine karşı bir mücadeleye girişir.

Vizyon Tarihi: 3 Eylül 2021
Diğer Adı: The Killing of Two Lovers / Yönetmen - Senaryo: Robert Machoian / Görüntü Yönetmeni: Oscar Ignacio Jimenez / Dağıtımcı: Başka Sinema / Çekim Yeri: Utah, ABD / ABD / 2020 / Süre: 85 Dakika / Dram / tt10702148
İki Aşığın Ölümü - The Killing of Two Lovers Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Clayne Crawford (David)
Arri Graham (Alex)
Bruce Graham (Baba)
Ezra Graham (Theo)
Sepideh Moafi (Niki)
Chris Coy (Derek rolünde)
Avery Pizzuto (Jesse)
Jonah Graham (Bug)

3 yorum:

  1. Bildik bir konu ama mükemmel aktarmışsın. eline sağlık. İzlerim bunu da <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. :) Bir anda ailesinden kopup yalnız kalan erkek üzerinden güzel işlenmiş bir film. Filmin içine girmek biraz zorlasa da iyi bir dramdı bence.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön