1 Eylül 2021 Çarşamba

Army of One

BİR ORDUYA BEDEL

İntikam konulu filmde, tatil yaptıkları kampta kartelin silah deposunu bulan ve öldürülen karı kocanın, bu olay ve sonrasında yaşadıkları anlatılıyor. Stephen Durham'ın ikinci kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Macera türündeki filmi Army of One, 3 Eylül 2021 günü vizyona giriyor.

Filmin başrol oyuncusu olan Ellen Hollman aynı zamanda yapımcı ve ortak senaryo yazarı. Oyuncunun 'Bir Orduya Bedel' filmindeki rolüyle diğer sinema filmlerindeki rollerine nazaran yıldızlaştığına dair yorumlar bulunuyor. Yaklaşık bir yıl önce ABD'de gösterilen filmin şu anki İMDb'de oluşan puanı ise 4,7 .

Özen Film'in dağıtımını yaptığı filmi YouTube'daki kanallarından Türkçe altyazılı olarak buradaki linkten full izleyebilirsiniz: BİR ORDUYA BEDEL filmi

Bir orduya bedel
Army of One (2020) Afiş

Bir Orduya Bedel - Army of One (2020) Konusu:

Özel Kuvvetler’e bağlı Brenner Baker ve kocası, birlikte işlerine ara verip kafalarını dinlemek amacıyla bir kamp alanında tatil yapmaya karar verir. Çıktıkları yürüyüş sırasında, yağmurdan kaçmak için bir sığınağa girerler. Buranın uyuşturucu çetesinin silah deposu olduğundan habersizdirler. Kartel, zaten şüpheli bulduğu bu çiftin peşine çoktan düşmüştür. Çetedekiler, gizli sığınağın yerini öğrendiği için Brenner'ın kocasını öldürür. Brenner'ın da öldüğünü düşünüp ikisini bir çukura atarlar. Kurşunun kafasını sıyırdığı Brenner Baker hayatta kalır ve intikam almak için çetenin peşine düşer.

Army of One
Army of One 2020 Ellen Hollman ve Matt Passmore
Vizyon Tarihi: 3 Eylül 2021

Diğer Adı: Army of One / Yönetmen: Stephen Durham / Senaryo: Mary Ann Barnes, David Dittlinger, Ellen Hollman / Görüntü Yönetmeni: Jon Schweigart / Müzik: Austin Fray, Marie Gabrielle / Dağıtımcı: Özen Film / ABD / 2020 / Süre: 87 Dakika / Aksiyon / tt7153488

Bir Orduya Bedel - Army of One (2020) Orjinal Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Ellen Hollman (Brenner Baker rolünde)
Matt Passmore (Dillon Baker)
Geraldine Singer (Mama)
Stephen Dunlevy (Hank)
Gary Kasper (Butch / Isis Solder 1)
Kendra Carelli (Emily)
Niko Foster (Şerif Hobbs)

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön