2 Temmuz 2021 Cuma

Undine

UNDINE

Alman Yönetmen Christian Petzold'un yönettiği Undine, Berlin Uluslararası Film Festivali 2020'de En İyi Kadın Oyuncu (Paula Beer) ve FIPRESCI ödülü aldı. Yönetmen, 2018 yılında ülkemizde de gösterilen 'Transit' filminin kadrosunda yer alan Paula Beer, Franz Rogowski ve Maryam Zaree adlı oyuncularla Undine filminde tekrar çalışmayı tercih etti. 

Undine
Undine (2020) Afiş

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında ülkemizde festival bünyesinde gösterilen Undine, bu kez yurt çapında gösterim şansı buldu ve 2 Temmuz 2021 gününden itibaren izleyicisi ile Başka Sinema salonlarında buluştu. 
İsmini mitolojilerde geçen su perisinden alan filmin konusu Berlin'de geçiyor ve içinde Romantik, Fantastik, Dram, Gizem öğelerini barındırıyor.

Undine (2020) Konusu:

Şehir müzesinde çalışan sanat tarihçisi Undine, sevgilisine “Beni terk edersen seni öldürmek zorunda kalırım” diyor. Bu onun seçimi midir, kaderine razı gelerek zorlukla kurduğu dünyasının yıkılışına neden olacak mıdır, yoksa başka bir aşkla kendi kaderini kendi mi çizecektir?

Undine
Undine (2020) Paula Beer ve Franz Rogowski

Vizyon Tarihi: 2 Temmuz 2021
Yönetmen - Senaryo: Christian Petzold / Görüntü Yönetmeni: Hans Fromm / Dağıtımcı: Başka Sinema / Almanya, Fransa / 2020 / Süre: 1s 30dk / Dram, Gizem, Fantastik / tt11617052 / 13+

Undine (2020) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Paula Beer (Undine Wibeau)
Franz Rogowski (Christoph)
Maryam Zaree (Monika)
Jacob Matschenz (Johannes)
Anne Ratte-Polle (Anna)
Rafael Stachowiak (Jochen)
Julia Franz Richter (Nora)

Yönetmenin Yüzündeki Sır - Phoneix filmi ilginizi çekebilir. 

2 yorum:

  1. İsmi "romantik tehtidimle yaşamım" olsaymış daha iyi olcakmış herhalde..😊

    YanıtlaSil
  2. oooo izlerim bunu sevdim :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön