8 Temmuz 2021 Perşembe

Süpernova

SÜPERNOVA

Stanley Tucci ve Colin Firth'i bir araya getiren Dram Romantik türündeki Süpernova , 9 Temmuz 2021 günü gösterime giriyor. İngiliz aktör ve yönetmen Harry Mcqueen'in yönettiği ikinci uzun metrajlı filmi olan Süpernova biri demansa yakalanmış yazar, diğeri piyanist olan birbirini seven iki erkeğin yaptığı karavan yolculuğunu ve bu yolculukta yaşadıklarını anlatıyor.
 
Süpernova
Süpernova 2020 Afiş

Filmin geneline nazaran eğlenceli diyaloglarla açılışını yapan film, ölümle sonuçlanacak bir hastalığı konu almasından dolayı devamında kasvete bulaşmayan ama ağırlaşan bir seyir izliyor.  Kahramanlarımızdan Tusker, gizlice ölüme, zihni ve aklını henüz yitirmeden ulaşmayı hedeflerken, Sam ise sevdiği adam olan Tusker'dan sonsuza dek ayrılacak olmasını hazmetmeye çalışmaktadır. Sam bir yandan da onun zor geçecek son günlerinde baskıya dayanabilecek gücü kendinde bulamayacağından dolayı kaygı duymaktadır.

Süpernova- Supernova (2020) Konusu:

Yapım, 20 yıldır beraber olan Sam ve Tusker çiftinin, Tusker'a erken aşama demans teşhisi koyulmasından iki yıl sonra bir karavanla tüm İngiltere'yi, arkadaşlarını, ailelerini ve geçmişlerinde yer alan mekânları ziyaret etmelerini konu ediniyor.
Süpernova
Süpernova Colin Firth ve Stanley Tucci

Vizyon Tarihi: 9 Temmuz 2021
Diğer Adı: Supernova / Yönetmen - Senaryo: Harry Macqueen / Görüntü Yönetmeni: Dick Pope / Müzik: Keaton Henson / Dağıtımcı: Bir Film / İngiltere / 2020 / Süre: 93 Dakika / Dram, Romantik / tt11169050 / 16+
Süpernova- Supernova (2020) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Colin Firth (Sam rolünde)
Stanley Tucci (Tusker)
Pippa Haywood (Lilly)
Nina Marlin (Charlotte)
James Dreyfus (Tim)

Demans nedir merak edenler için netten kısa bir açıklama aktarıyorum: 
"Demans; hafızayı, düşünmeyi ve sosyal becerileri etkileyen bir grup semptomu tanımlar. Demans tek bir hastalık değildir. Aksine birçok türü vardır. En sık gözlenen türü olan Alzheimer demansı bütün demansların yaklaşık %60 ila %80'inden sorumludur."

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön