1 Temmuz 2021 Perşembe

Azap | Relic

AZAP

Temmuz 2021 ayının ilk haftasında Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle vizyona girecek olan, yönetmenliğini Natalie Erika James'in üstlendiği Korku, Dram türündeki Azap | Relic, katıldığı festivallerde jürinin beğenisini kazandı ve ödüllendirildi. Yönetmen James'in kısa metrajlı filmlerinden sonra yönettiği ilk uzun metrajlı 2020 yapımı filmi "Relic" prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yaptı. 
 
Azap Relic
Azap Relic 2020 Afiş
Aynı aileden üç kuşak kadının konu edildiği filmde, gizemli bir şekilde kaybolup geri dönen yaşlı bir kadın, onun kızı ve kız torunu arasında geçenler anlatılıyor.

Azap - Relic (2020) Konusu:

Yalnız yaşayan yaşlı bir kadın olan Edna bir gece açıklanamayan bir şekilde ortadan kaybolur. Yetkililerin haber vermesiyle kızı Kay ve torunu Sam, onu aramak için ormanlık alandaki evine gider. Ev dağınıktır ve sıkıntılı bir ortam bulunmaktadır. Edna, günler sonra nerede olduğuna dair hiçbir açıklama yapmadan tekrar ortaya çıkar. Kay ve Sam, Edna'nın değişken, tutarsız davranışları yüzünden evde onu kontrol altına alan sinsi bir varlık olduğundan şüphelenmeye başlayacaktır.
 
Azap Relic 2020
Azap Relic 2020 Emily Mortimer ve Robyn Nevin

Vizyon Tarihi: 2 Temmuz 2021
Diğer Adı: Relic / Yönetmen: Natalie Erika James / Senaryo: Natalie Erika James, Christian White / Görüntü Yönetmeni: Charlie Sarroff / Müzik: Brian Reitzell / Dağıtımcı: Bir Film / ABD, Avustralya / 2020 / Süre: 89 Dakika / Korku, Dram, Gizem / tt9072352 / 13+

Azap - Relic (2020)  Orjinal Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Emily Mortimer (Kay rolünde)
Robyn Nevin (Edna)
Bella Heathcote (Sam)
Steve Rodgers (Mike Adler)
Chris Bunton (Jamie)
Catherine Glavicic (Doktor Stanley)

2 yorum:

  1. Azap filmi esrarengiz ilginç bir film gibi ama çok korkunç sahneler varsa izleyemem 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, filmin derecelendirmesi 13+, çok korkunç olacağını düşünmüyorum. Hatta filmi izleyen bir yorumcu 'insani değerlere çekilen dikkatten' bahsetmişti. Kadın yönetmen duyarlılığı filme yansımış sanırım.:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön