8 Ağustos 2020 Cumartesi

Kayıkla En Hızlı Nasıl Yol Alırsınız | Kartal'dan Adalar Manzarası

Kayıkla En Hızlı Nasıl Yol Alırsınız?

Kayıkla En Hızlı Nasıl Yol Alırsınız? Kartal'dan Adalar Manzarası ve Rahatlatıcı Müzik



Selamlar Arkadaşlar

Bu video ile İstanbul'da yaşayıp denize girememekten şikayet edenler için çözüm olabilecek alternatif bir yol sunuyorum.
Kayıkla en hızlı nasıl yol alırsınız

Çekimleri, kayık kiralama imkanı olan İstanbul, Kartal Atalar sahilinde gerçekleştirdim. Kayığı sadece kendiniz kiralayıp yönetebilir olta sallayabilirsiniz. Ayrıca videonun 2. dakikasında yer aldığı gibi başka bir deniz aracıyla çekilerek -hızla yol alabilecek şekilde- eğlenceli bir sürüş yapabilirsiniz. Kayıkçılarla görüşmediğim için kayık kiralama ücretleri hakkında maalesef bir bilgim yok.

Video iki kısa bölümden oluşuyor. İlk bölümde rahatlatıcı müzik eşliğinde dingin deniz üzerinde kayık görüntüleri var. İkinci bölüm biraz hareketli. İkinci bölümde arka fonda İstanbul'un incileri Prens Adaları yer alıyor. Kartal ve Adalar ilçeleri tam karşı karşıyadır, birbirine bakar ve aralarında deniz taşıtlarının bitmek bilmeyen bir git gel trafiği yaşanır.
Kayıkla en hızlı nasıl yol alırsınız sorunun cevabını bulacağınız videoda Kartal'dan Adalar manzarası da beğeninize sunuluyor.

İyi seyirler diliyorum.


2 yorum:

  1. İstanbul Anadolu yakası her gün gelişiyor ve sahil yolunda yapılan düzenlemelerle birlikte artık daha güzel oldu. Tabi yaz aylarının negatif etkisi sahil yolu boyunca mangal dumanına maruz kalmak. (Şu ara korona sezonunda nasıl, mangalcılar orada mı bilmiyorum.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahil güzel oldu. Nefes almak için özellikle bu yaz çok sık gittim. Gece gündüz fark etmiyor, mangal ve semaverler her daim var. Hafta sonları kalabalık olduğu için gitmiyorum. Mangal olayını seviyorum. Erkekler yemeği hazırlarken hanımlar bir nebze de olsa dinlenme fırsatı buluyor. :) Tek sıkıntısı duman olması.
      Çok teşekkürler.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön