24 Mart 2020 Salı

ÖLÜMSÜZLERİN SAVAŞI

ÖLÜMSÜZLERİN SAVAŞI

Joe Lujan'ın yazıp yönettiği Fantastik Aksiyon türündeki Ölümsüzlerin Savaşı, yönetime karşı özgürlük savaşı veren Trikalpyyse ve isyancıların macerasını anlatıyor. Film "The Vanquishers" çizgi roman serisinden sinemaya uyarlandı. Yönetmen Joi Lujan 2017 yılında "The Immortal Wars" filmini çekmişti. İlk filmin üzerinden 2 yıl geçtikten sonra "The Immortal Wars: Resurgence" Amerika'daki sinemalarda gösterildi.

The Immortal Wars: Resurgence
Ölümsüzlerin Savaşı (2019) Afiş

Ölümsüzlerin Savaşı - The Immortal Wars: Resurgence (2019) Konusu:

Özgürlük savaşı daha yeni başladı. Trikalypse, isyancı lider ve bir özgürlük savaşçısı ekibiyle güçlerini birleştirdi. Şimdi, binlerce insanın ölümünden sorumlu olan Dominion'u yıkmak ve onun gerçek yüzünü dünyaya göstermek için birlikte savaşmalılar.

Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2020

Diğer Adı: The Immortal Wars: Resurgence / Yönetmen - Senaryo: Joe Lujan / Görüntü Yönetmeni: Dustin J. Robison / Müzik: Eric Dyer / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / ABD / 2019 / Süre: 112' / Fantastik, Aksiyon / imdb: tt7287680

Ölümsüzlerin Savaşı (2019) Mindy Robinson

Oyuncu Kadrosu:
Eric Roberts (Dominion Harveş)
Mindy Robinson (Lauren)
Bill Oberst Jr. (Seth)
Ronnie Nanos (Bilim Adamı)
Gabriella Martinez (Celestia)
Sheila Krause (Karly)

2 yorum:

  1. Amerigan filmleri etkileyici oluyor...

    YanıtlaSil
  2. Bu Hollywood fantastik filmlerden bir türlü vazgeçmiyor.Bu türden bolca da ekmeğini yiyor.Bakalım buna ne zaman son verecek ama son verecek gibide durmuyor.Bakalım bu nasıl bir filmmiş.Merak etmedim değil.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön