13 Şubat 2020 Perşembe

The Gentlemen

İngiliz yönetmen Guy Ritchie'nin yazıp yönettiği Suç, Aksiyon türündeki The Gentlemen 14 Şubat 2020 günü vizyona giriyor. Haftanın önemli filmlerinden olan yapım, İngiltere'de kurduğu büyük çaplı uyuşturucu imparatorluğunu Oklahomalı bir hanedana satma aşamasında olan Amerikalı Mickey Pearson'ın, kendisini bu süreçte rüşvetten şantaja birçok farklı suç faktörlerinin yer aldığı çetrefilli olaylar silsilesi içerisinde bulmasını konu ediniyor.

The Gentlemen (2019) Afiş

'Ateşten Kalbe Akıldan Dumana' filmiyle '98 yılında gönüllere taht kuran yönetmenin ayrıldığı çizgisine (Geçen yıl Alaaddin'i çekmişti) geri dönüşü olarak nitelenen Suç filminin kadrosunda Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell ve Hugh Grant gibi önemli isimler bulunuyor.

The Gentlemen (2019)

The Gentlemen (2019) Konusu:

Mickey Pearson, Londra’da kurduğu dev suç imparatorluğunu bırakıp ailesiyle birlikte Amerika’ya dönmeye kararlıdır. İşlerini devretmek için ünlü milyarder Matthew ile anlaşmayı planlarken, bir yandan da gözü gibi baktığı arazilerini Coach ve çetesinden korumaya çalışır. Attığı her adımı takip eden özel dedektif Fletcher ise Mickey’nin çevirdiği dolapları ortaya çıkarma peşindedir. Bu sonu gelmeyen entrikalar ağında, Mickey hayal ettiği gibi işin içinden sıyrılabilecek midir?
tt8367814
Vizyon Tarihi: 14 Şubat 2020
Yönetmen - Senaryo: Guy Ritchie / Görüntü Yönetmeni: Alan Stewart / Müzik: Christopher Benstead / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / ABD / 2019 / Süre: 113' / Suç, Aksiyon

Oyuncu Kadrosu:
Matthew McConaughey (Mickey Pearson rolünde)
Charlie Hunnam (Ray)
Michelle Dockery (Rosalind Pearson)
Jeremy Strong (Matthew)
Colin Farrell (Koç)
Henry Golding (Dry Eye)
Hugh Grant (Fletcher)
Eliot Sumner (Laura Pressfield)
Jason Wong (Phuc)
Tom Wu (Lord George)
Chidi Ajufo (Bunny)

3 yorum:

  1. En kısa zamanda izlemek isterim, YT ugradım :)

    YanıtlaSil
  2. Fragman müziği de garipmiş,sanki komedi filmi müziği gibi..😊

    YanıtlaSil
  3. guy ritchie filmleri sarmıyo beniii :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön