6 Şubat 2020 Perşembe

Karanlık Sular 2019

Karanlık Sular 2019

Gerçeğin Peşindeki Adam "The Truth Has a Man on the Inside"
Todd Haynes'in yönettiği Dram, Tarihi, Biyografi türündeki Karanlık Sular 2019, 7 Şubat 2020 günü vizyona giriyor. 2016 yılında New York Times'da yayınlanan Nathaniel Rich'in "The Lawyer Who Became DuPont's Worst Nightmare" adlı makalesinden sinemaya uyarlanan filmin başrollerini ünlü oyuncular Mark Ruffalo, Anne Hathaway ve Tim Robbins paylaşıyor. Orjinal adı Dark Waters olan yapımda, avukat olan Robert Bilott'un, dünyanın en büyük şirketlerinden biri ile ilgili karanlık bir sırrı açığa çıkarması konusu işleniyor.

Karanlık Sular (2019) Afiş

Karanlık Sular - Dark Waters (2019) Konusu:

Robert Bilott, işinde oldukça başarılı, uzmanlık alanı şirketler hukuku olan özel bir savunma avukatıdır. Genç adamın ele aldığı yeni dava, toplumu yakından ilgilendirir. Giderek artan ve nedeni açıklanamayan ölüm vakalarını araştıran Robert Bilott, yaşananların arkasında dünyanın en büyük şirketlerinden kimya endüstrisinin öncü firmalarından DuPont olduğunu keşfeder. Olayı iyice araştırmaya başlayan Robert, gerçekleri ortaya çıkarmak için geleceğini, ailesini ve kendi yaşamını riske atar.

Vizyon Tarihi: 7 Şubat 2020
Diğer Adı: Dark Waters / Yönetmen: Todd Haynes / Senaryo: Mario Correa / Orjinal Hikaye-Makale: Nathaniel Rich (The Lawyer Who Became DuPont's Worst Nightmare) / Görüntü Yönetmeni: Edward Lachman / Müzik: Marcelo Zarvos / Dağıtımcı: Chantier / ABD / 2019 / Süre: 126' / tt9071322 / Dram, Tarihi, Biyografi, Gerilim

Oyuncu Kadrosu:
Mark Ruffalo (Rob Bilott)
Anne Hathaway (Sarah Barlage Bilott)
Tim Robbins (Tom Terp)
William Jackson Harper (James Ross)
Bill Pullman (Harry Dietzler)
Victor Garber (Phil Donnelly)
Bill Camp (Wilbur Tennant)
Mare Winningham (Darlene Kiger)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön