26 Eylül 2019 Perşembe

Bağlılık Aslı

Bağlılık Aslı

Senaryosunu Semih Kaplanoğlu'nun yazdığı ve yönettiği Bağlılık Aslı, çocuk sahibi olduktan sonra işine geri dönebilmek için bebek bakıcısı arayan Aslı ve bulduğu bakıcı Gülnihal'in hikâyesini anlatıyor.

Bağlılık Aslı (2019) Poster

26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali bünyesindeki Ulusal Uzun Metraj Film yarışmasının 12 filminden biri olan Bağlılık Aslı ayrıca 4 Eylül'de Türkiye'nin Oscar'a göndereceği film olarak seçildi. Oscar için Türkiye'den aday olan filmler arasında çok sayıda ödül alan Emin Alper'in yönettiği 'Kız Kardeşler' filmi de bulunuyordu. Adana'daki festivalde ise Cenk Ertürk'ün yönettiği 'Nuh Tepesi' En İyi Film ve En İyi Yönetmen kategorilerinde ödüle layık görülmüştü.

Bağlılık Aslı (2019) Yönetmen Semih Kaplanoğlu ve Kübra Kip
Geçmişte 'Bal' adlı filmiyle Altın Ayı Ödülü sahibi olan Semih Kaplanoğlu Yumurta-Süt-Bal üçlemesiyle tanınıyor. Bağlılık Aslı ise yeni bir üçlemenin 'Bağlılık Üçlemesi'nin ilk filmi olarak karşımıza çıkıyor.

Bağlılık Aslı (2019) Konusu:

Doğumdan sonra müdür yardımcılığına kadar yükseldiği bankacılık işine geri dönmek için bebek bakıcısı arayan Aslı, uzun uğraşlardan sonra genç bir bakıcı bulur; Gülnihal… Onun da bir bebeği vardır. Gülnihal’in gelişi ile Aslı kendinden bile gizlediği sırlarıyla yüzleşmeye başlar. tt10860558

Bağlılık Aslı (2019) Fragman

Vizyon Tarihi: 20 Eylül 2019
Yönetmen - Senaryo: Semih Kaplanoğlu / Görüntü Yönetmeni: Andreas Sinanos / Müzik: Anjelika Akbar / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Yapım: Sinehane, Kaplan Film / Türkiye / 2019 / Süre: 135' / Dram

Oyuncu Kadrosu:
Kübra Kip (Aslı), Ece Yüksel (Gülnihal), Umut Kurt (Faruk), Almina Kavcı, Merve Şeyma Zengin, Jale Arıkan, Osman Alkaş

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön