26 Ağustos 2019 Pazartesi

Kaçış Oyunu

Kaçış Oyunu

Filmin senaryosu, Franck Thilliez'in çok satan 2013 basımlı Fransız romanı Puzzle'dan yola çıkılarak Amiel Bartana ve yönetmen Jacques Kluger tarafından yazıldı. Orjinal adı "Play or Die (Oyna ya da Öl)" olan Kaçış Oyunu Belçika yapımı bir Korku filmi ve 16 Ağustos 2019 günü vizyona girdi. Filmde, oyun tutkunu olan Chole ve Lucas. kaçış oyunu olan Paranoya'ya katılmaya karar verir. Bu kararları onları, kuralları; "1: Hiçbir şey gerçek değil. 2: Biriniz ölecek." olan ve ürkütücü bir ormanda bulunan terk edilmiş bir akıl hastanesindeki oyuna sürükler.

Play or Die
Kaçış Oyunu (2019) Poster

Kaçış Oyunu (2019) Konusu:

Sıkıcı bir markette çalışan ve oyun oynarken mutlu olan Lucas ve sevgilisi Chloe Paranoya isimli kaçış oyununa katılmaya karar verir. İlk bilmeceyi çözdükten sonra gizemli bir ormanda bulunan terk edilmiş bir psikiyatri kliniğine ulaşırlar. Orada kendileri gibi oyunun ödülü olan 1 milyon Euro'ya sahip olmak isteyen başka oyuncular bulunmaktadır. Göze çarpmayan Maxine ve Ray, sarışın Jablowski ve Naomi onların rakipleridir.

Kaçış Oyunu (2019) Roxane Mesquida ve Charley Palmer Rothwell
Oyunun kuralları basittir; her odadaki bir bulmaca çözülecek, kapının kilidi açılacak ve bir puzzle parçası kazanılacaktır. Bütün odalar açılıp yapboz parçaları toplandığında klinikten ayrılmak için yol haritası elde edecekler ve paranın sahibi olacaklardır. Ancak Lucas, oyun başladığında ortada ciddi bir sorun olduğunu anlar... İmdb 3,7 tt9537532  +18

Franck Thilliez, Puzzle
Kaçış Oyunu (2019) Franck Thilliez, Puzzle Kitabı

Vizyon Tarihi: 16 Ağustos 2019
Diğer Adı: Play or Die / Yönetmen: Jacques Kluger / Senaryo: Amiel Bartana, Jacques Kluger / Franck Thilliez, Puzzle Uyarlaması / Görüntü Yönetmeni: Danny Elsen / Müzik: Sylvain Goldberg, Emilien Levistre, Xiaoxi Levistre, Yohann Zveig / Dağıtımcı: Bir Film / Belçika / 2019 / Süre: 90' / Korku, Gizem
Oyuncu Kadrosu:
Charley Palmer Rothwell (Lucas)
Roxane Mesquida (Chloe)
Marie Zabukovec (Naomi)
Thomas Mustin (Jablowski)
Daphné Huynh (Maxine)
Hippolyte de Poucques (Ray)
Caroline Donnelly (Lucas'ın annesi)

6 yorum:

  1. film bilgisi için teşekkürler,film bayağı bir ilgimi çekti. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Kaçış Oyunu sürükleyici bir film gibi görünüyor. Merak ve heyecan da var tabi. İzleyicilere keyifli seyirler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. +18 derecelendirmeli bir film merak ve heyecanın yanında biraz da kan var görünüyor. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Sevdiğim bir konusu var.Paylaşım için teşekkürler. İzlemeye aldım sizi.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön