10 Mayıs 2019 Cuma

Vizyona Giren Filmler 10 Mayıs 2019

Vizyona Giren Filmler 10 Mayıs 2019

7 yeni filmin vizyona girdiği haftanın yerli filmleri "Yuva" ve "Kulyas: Lanetin Bedeli" olarak sıralandı. Vizyona Giren Filmler 10 Mayıs 2019 haftasının yabancı filmlerinin isimleri ise şöyle;  "Adaletsiz", "Gölge Savaşçı", "Temizlikçi", "Pokemon Dedektif Pikachu" ve "Sihirli Oyuncaklar"
İyi seyirler diliyorum.

Yabancı Film

Vizyona Giren Filmler 10 Mayıs 2019 Yabancı

Adaletsiz - Dragged Across Concrete (2018)

Mel Gibson ve Vince Vaughn'u polis olarak izleyeceğimiz Adaletsiz adlı filmde, ikilinin bir zanlıya şiddet uygulamasının medyaya düşmesiyle işsiz kalışları ve tazminat almaya çalışmaları kararından sonra yaşadıkları hikaye ediliyor.
Kanada yapımı olan filmin yönetmenliğini S. Craig Zahler üstleniyor.
Detay

Gölge Savaşçı - Ying (Shadow) (2018)

Çin'in önemli yönetmenlerinden olan Yimou Zhang'ın son filmi Gölge Savaşçı, iki hanedanın içerisinde bulunduğu iktidar savaşında, Komutan Yu ve yetiştirdiği gölge savaşçının dengeleri değiştirmesini anlatıyor.
Detay

Pokemon Dedektif Pikachu (2019)

Ryan Reynolds'ın sesiyle rol aldığı canlı animasyon filminde dedektif olan babası kaybolan Tim ve Pokemon karakteri Pikachu'nun araştırmaları perdeye geliyor. Pikachu'nun da dedektif olduğu filmde tehlike altındaki Pokemonların kurtarılması maceranın diğer ayağını oluşturuyor.
Rob Letterman'ın yönettiği film sinemalarda 3 boyutlu olarak izlenebilecek.
Detay

Temizlikçi - The Cleaning Lady (201)

Gerilim türündeki Temizlikçi filminde, evli bir adamla ilişkisi olan Alice'in temizlik işleri için evine alıp arkadaşlık kurduğu yanık yüzlü Shelly ile arasında geçenler anlatılıyor. Shelly ile kurduğu arkadaşlıktan memnun olan Alice, çok geçmeden yeni arkadaşı ile ilgili korkunç gerçekleri öğrenir...
Filmin yönetmenliğini Jon Knautz üstleniyor.
Detay

Sihirli Oyuncaklar - Toys & Pets (2017)

Yönetmen - Senaryo: Gary Wang / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Çin / 2017 / Süre: 98' / Animasyon
Konusu
Haftanın ikinci Animasyonu olan Sihirli Oyuncaklar filminin konusu şöyle; Nathan, su ile temas edince renkleri değişen sihirli küçük oyuncak figürlerinden biridir. Ancak, bir sebepten dolayı oyuncak ustası tarafından yapılmış olmasına rağmen rengi değişmez. Bir gün Nathan, küçük bir robot olan Timebot ile tanışır ve onunla bir maceraya katılmaya karar verir. Yol boyunca, neden renk değiştiremediğini ve bunu nasıl değiştireceğini öğrenmek için birçok oyuncak ve evcil hayvandan yardım alacak ve daha önce şahit olmadığı heyecan ve macera dolu bir dünyanın kapılarını aralayacaktır.

Yerli Film

Vizyona Giren Filmler 10 Mayıs 2019 Yerli

Yuva (2018)

Emre Yeksan'ın yazıp yönettiği Yuva adlı film, ormanda münzevi bir hayat yaşamayı seçmiş bir adamın hikâyesini anlatıyor.
Veysel’in ormanda sürdüğü insanlardan uzak hayatın sükûneti, yaşadığı arazinin satılmasıyla bozulur. Veysel’i ziyarete gelen Hasan, ağabeyini şehre dönmeye ikna etmeye çalışmaktadır. Araziyi tahliye etmedikleri için tehdit altında olan iki kardeşin yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesi, büyülü bir yuvanın keşfedilmesini sağlar.
Detay

Kulyas: Lanetin Bedeli (2019)

Büyücü Potifar'ın yüzyıllar önce hapsettiği cin kabilesi Kulyas, insanoğlunun hırsı yüzünden serbest kalmış ve cinler, insanlarla bedeli ağır olan bir anlaşma yapmıştır. Buna göre her yıl bir insan alacaklar ve aldıkları bedeni kullanarak insana dönüşebileceklerdir. Ancak cinler, aldıkları bedenlerle birlikte insanoğlunun hırsını da almışlardır.
Mureh yeni kurbanlarını beklerken dört genç arkadaş düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışması için cinlerin yaşadığı 'Deli Gelin' kasabasına gelirler. Tarif edilen oteli bulamayınca köyün hocası Kanber hocaya misafir olurlar. Artık gençler için kabus dolu anlar başlamıştır çünkü içlerinden birisi köyün soyundan gelmektedir ve gençler olacaklardan habersizdirler. Bir kısır döngünün içerisine düşen gençler köyün sınırlarını zorlayarak Kulyas cin kabilesinin vahşetinden kurtulmaya çalışacaktır.
Filmin yönetmenliğini Yunus Şevik üstleniyor.
Detay

3 yorum:

  1. Seçeneklerin bol, çeşitli olduğu bir hafta sonu olacak gibi görünüyor. İzleyicilere keyifli seyirler..

    YanıtlaSil
  2. Bir sürü yeni film varmış. Yaz gelince ben pek bir şey izleme fırsatı bulamıyorum 😊

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön