30 Nisan 2019 Salı

The Assassin's Code

The Assassin's Code

ABD yapımı Suikastçı / The Assassin's Code filminde, çaylak bir polisin, babasının adının karıştığı bir skandalın yeniden gündeme gelmesiyle statükoyla ve konunun peşindeki bir suikastçıyla olan mücadelesi anlatılıyor. David A. Armstrong'un yönettiği Aksiyon türündeki film 3 Mayıs 2019 günü gösterime giriyor.

Suikastçi
The Assassin's Code (2018) Poster

The Assassin's Code Konusu:

Michael Connolly, Cleveland polis departmanında göreve başlar. Çaylak dedektif Michael, ölen babasının gölgesinden çıkmak için çabalamaktadır. Michael’ın babası, o çocukken uyuşturucu skandalından hüküm giymiş bir dedektiftir. Babasına skandalı sorma imkanı bulamayan Micheal, hayatını onun gölgesinde yaşamaktan fazlasıyla bunalmıştır. Bu sırada kendisini kanıtlamak için eline büyük bir fırsat geçer. Polisin elinde bulunan 1 milyon dolar değerindeki uyuşturucu çalınmış, davayı yürüten dedektif ölmüştür. Michael davayı almak için amirine ısrar eder. Dava ona verildiğinde ise hızla çalışmalara başlar. Soruşturma ilerledikçe davanın asıl yüzünü öğrenen Michael, bu süreçte gerçeklerin ortaya çıkmasını önlemeye çalışan suikastçılarla savaşmak zorunda kalır.

Suikastçı  / The Assassin's Code (2018) Orjinal Fragman

Vizyon Tarihi: 3 Mayıs 2019

Diğer Adı: The Assassin's Code / Yönetmen: David A. Armstrong / Senaryo: Edward Lee Cornett, Valerie Grant / Görüntü Yönetmeni: Ed Wu / Müzik: Austin Wintory / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / ABD, Kanada / 2018 / Süre: 95' / Gerilim, Aksiyon / tt6170804

Oyuncu Kadrosu:
Justin Chatwin (Michael Connolly)
Peter Stormare (Kurt Schlychter)
Mark Thompson (Kaptan Jack O'Brien)
Robin Thomas (Angelo Leonetti)
Yancy Butler (Laura Consolo)
Elizabeth Anweis (Jia Connolly)
Dontez James (David Paris)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön