18 Nisan 2019 Perşembe

Çocuklar İçin Sinemalara 23 Nisan'da 2 Yeni Film Geliyor

Sinemalara 23 Nisan'da Çocuklar İçin Yeni Filmler Geliyor

19 Nisan 2019 günü vizyona girecek olan 11 filmden 2'si çocuklara hitap ediyor. Sinemalara 23 Nisan'da çocuklar için yeni filmler geliyor.  Bunlardan ilki "Neredesin Hello Kitty"  yabancı bir Animasyon ve küçüklere hitap ediyor. Diğeri ise TRT'nin yapımcılarından biri olduğu "Kuklalı Köşk" filmi. Bu filmde Kadir Çöpdemir, Serkan Şengül ve Ali Uyandıran adlı oyuncular animasyon karakterleriyle bir araya geliyor.

Çocuklar İçin Sinemalara 23 Nisan'da  2 Yeni Film Geliyor 

Kuklalı Köşk (2019)

Başkahramanlarının minik animasyon kuklaları olduğu Kuklalı Köşk filminin konusu şöyle;
Behçet ve Riko adındaki iki hırsız Müşfik Amca'nın yaşadığı köşke girip hırsızlık yapmayı kafasına koymuştur. Bir akşam Müşfik Amca arkadaşlarının düzenlediği davete gider. Köşkü de kuklalarına teslim etmiştir. Onun köşten ayrılmasını fırsat bilen hırsızlar planlarını uygulamaya koyulur. Evde kimsenin olmadığını düşünen Behçet ve Riko karşılarında kuklaları görünce şaşırırlar. Kuklalar canlıdır! Evlerini savunmaya girişen Cebir, Sultan, Örs Usta, Hokkabaz, Şaklaban ve Pehlivan adlı canlı kuklaları gören hırsızlar onları çalıp çok para karşılığında satmayı düşünür. Bunun üzerine iki grup arasında büyük bir mücadele başlar.
Vizyon Tarihi: 19 Nisan 2019
Yönetmen: Mustafa H. Öztürk / Senaryo: Fatih Özcan / Görüntü Yönetmeni: Halil İbrahim Çekiç / Müzik: Burak Çambel / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: TRT, Fiyaka Film / Türkiye / 2019 / Süre: 80 dakika /
Oyuncu Kadrosu:
Kadir Çöpdemir, Serkan Şengül, Ali Uyandıran, Asena Tuğal

Neredesin Hello Kitty (2019)

1974 yılında çizgi karakterler arasına katılan Hello Kitty sinemaya uyarlandı. Yeni maceralarla izleyicinin karşısına çıkacak olan Hello Kitty ve arkadaşları (Keroppi, Küçük Balık, Panda, Yavru Penguen) çocuklara keyifli aynı zamanda sürprizlerle dolu dakikalar yaşatmayı hedefliyor.  Neredesin Hello Kitty filmiyle ilgili sürpriz fragmanda biraz açıklanmış.

Vizyon Tarihi: 19 Nisan 2019
Yönetmen: Tony Oliver / Senaryo: Yuko Shimizu / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Şirket: Vişne Prodüksiyon / Ülkesi: ABD / 2019 / Süre: ' / Animasyon
Seslendirme Kadrosu:
Nazlı Uğurtaş, Doruk Ordu, Simge Nalbant, Özlem Turay, İrem Candar

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön