25 Mart 2019 Pazartesi

Jumbo

Jumbo

Merhaba Filmgündemi okurları, bugün sizlere "Jumbo" adlı filin çevresinde gelişen olayların anlatıldığı bir filmden bahsedeceğim;
Jumbo'nun katılacağı bir yarışma nedeniyle yaşadığı maceraların anlatıldığı Jumbo adlı Animasyonun yönetmenliğini James Snider üstleniyor. 29 Mart 2019 günü vizyona girecek olan film 75 dakika sürüyor.
Jumbo (2019) Poster
Tim Burton'ın 5 Nisan 2019 günü vizyona girecek olan "Dumbo" adlı filmiyle aynı tarihlerde vizyonda yer alacak olan Jumbo bakalım izleyiciler için kafa karışıklığına sebep olacak mı? Zira iki filmin kahramanı da bir fil!!!

Jumbo Konusu

Jumbo
Jumbo 2019 Heceleme Yarışması Hazırlığı
İlkbahar geldiğinde kasabada heceleme yarışması düzenlenmektedir. Akıllı olan Jumbo en iyi arkadaşlarıyla birlikte yarışma için özel olarak hazırlanmaktadır. Çünkü hiçbir zaman bir kelimeyi yanlış yazmayan dahi öğrenci Bert'e karşı yarışacaktır. Kurbağa Bert’in amcası bir iş adamıdır. Bay Hollis bir filin onun değerli yeğenine karşı rakip olacağından dolayı pek mutlu değildir. Bu yüzden orman doktorundan yardım ister.

Jumbo
Jumbo (2019) Kurbağa Bert ve Amcası
Doktor, Jumbo için lanetli bir reçete hazırlar. Büyük Kötü Kurt Magnus bir lanete sebep olur ve Jumbo hafızasını kaybetmeye başlar. Artık en basit şeyleri bile hatırlayamamaktadır. Jumbo bu durumdan dolayı çok üzgün olduğu için yarışmadan çekilmek ister. Arkadaşları ise Jumbo’nun yarışmadan çekilmesini istemez ve Büyük T adlı bir dinozorun yardımını ister. Büyük T Jumbo’nun hafızasını geri kazanabilmesi için yardım edecek midir?

Vizyon Tarihi: 29 Mart 2019
Yönetmen: James Snider / Senaryo: BC Furtney / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / ABD / 2019 / Süre: 75' / Animasyon
Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Thomas Carr, Maria Petrano

8 yorum:

  1. Teşekkürler Jumbo adlı animasyon filmi tanıtımı için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gazete kazan, ziyaretiniz için ben de teşekkür ediyorum.

      Sil
  2. Jumbo çok sevimli görünüyor.. Çocuklar gibi sevinçliyim şu anda.. Çünkü artık o kadar iyi çocuk filmleri yapılıyor ki, o karakterlerin arasında saatlerce çocuklaşıp kalabilirim..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahsen ben film izlemek istediğimde seçenek olarak önce animasyonlara bakıyorum. Bu uzun zamandır böyle. Çok iyi işler ortaya çıkıyor. :)

      Sil
  3. Çocuklar şimdi çok şanslı.. Birbirinden güzel çocuk filmleri arda arda geliyor.. Jumbo da bunlardan biri..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta minikler için iki animasyon geldi. Şanslılar hakikaten. :)
      Jumbo vizyon listesine sürpriz bir şekilde geldi. Vizyon takvimine alınalı 1 ay bile olmadı. Dumbo'yla alakası olduğunu düşünüyorum.

      Sil
  4. Oğlumla izleyebileceğim güzel bir film.Haftaya vizyona girmesi daha da güzelmiş .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre daha vizyonda kalır diye düşünüyorum. Türkiye'de izleme şansınız olabilir gibi :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön