7 Mart 2019 Perşembe

Captain Marvel

Captain Marvel

Brie Larson'un Captain Marvel'i canlandırdığı film 1990'lı yıllarda geçiyor. Captain Marvel'in yani filmdeki ismiyle Carol Denver'ın geçmişini ve kim olduğunu keşfi galaktik bir savaşın ortasında gerçekleşiyor.
Kalabalık bir senaryo ekibinin ortak çalışmasıyla ortaya çıkan Captain Marvel solo filminin yönetmenliğini Ryan Fleck ve Anna Boden üstleniyor. Ön gösterimi yapılan filmin vizyona giriş tarihi ise 8 Mart 2019.
Marvel filmlerini merakla takip edenler için pek taze olmasa da bir haber paylaşalım; Brie Larson'un Captain Marvel solo filminden sonra rol aldığı "Avengers: Oyunun Sonu / Avengers: Endgame (2019)" filmi Türkiye'de 25 Nisan 2019 Perşembe günü sinemalara gelecek.
Filmin müzikleri Pınar Toprak tarafından bestelendi. Pınar Toprak'ın daha önceki çalışmaları şöyle sıralanıyor; The Lightkeepers (2009), The Wind Gods (2013), The Tides of Fate (2018). Pınar Toprak'la tanışmak isterseniz yazının sonuna fotoğrafını bırakıyorum.

Captain Marvel (2019) Poster


Captain Marvel Konusu

Bir zamanlar Hava Kuvvetlerinde pilot olan Carol Denver, teknolojik bir patlamanın ortasında kalır ve transformasyon yeteneği kazanır.

Captain Marvel 2019 Brie Larson

Patlamayla kazandığı güçlerini iyilik için kullanmaya karar veren genç kadın 90’lı yıllarda iki uzay ırkı arasındaki savaşın dünyaya ulaşmasıyla evrenin en güçlü kahramanlarından biri haline gelecektir.

Captain Marvel 2019  Ben Mendelsohn

Bu savaşta Carol Danvers, az sayıda bir müttefik grubunu ve kendisini bir girdabın ortasında bulur.

Captain Marvel 2019 Jude Law

Vizyon Tarihi: 8 Mart 2019
Yönetmen: Ryan Fleck, Anna Boden / Senaryo: Meg LeFauve, Anna Boden, Ryan Fleck, Liz Flahive, Carly Mensch, Nicole Perlman, Geneva Robertson-Dworet / Görüntü Yönetmeni: Ben Davis / Müzik: Pınar Toprak / Dağıtımcı: UIP / Stüdyo: Walt Disney / ABD / 2019 / Süre: 124' / Macera, Aksiyon, 3D

Captain Marvel 

Oyuncu Kadrosu

Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel)
Samuel L. Jackson (Nick Fury)
Ben Mendelsohn (Talos / Keller)
Jude Law (Yon-Rogg)
Annette Bening (Supreme Intelligence / Mar-Vell)
Lashana Lynch (Maria Rambeau)
Clark Gregg (Ajan Coulson)
Rune Temte (Bron-Char)
Gemma Chan (Minn-Erva)
Algenis Perez Soto (Att-Lass)
Djimon Hounsou (Korath)
Lee Pace (Ronan)

Captain Marvel 2019 Pınar Toprak

7 yorum:

  1. Öneriler için teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  2. tam eşime göre bu film..bayılır böyle filmelere....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Captain Marvel çok büyük reklamlarla tanıtımı yapılan filmlerden birisiydi. Anladığım kadarıyla istenen beğeni tepkisine ulaşamamış. Ama yine de güzeldir izlenir diye düşünüyorum. Ben dramcıyım ama fantastik filmleri de izlemekten geri kalmam.
      Çok teşekkürler.

      Sil
  3. Marvel filmleri kadar akıcı harika filmler yok gerçekten her birini beğenerek izliyorum..

    YanıtlaSil
  4. Fantastik macera filmlerini izlemeyi seviyorum. Captain marvel filmi seveceğim tarzda bir film. Sinemaya gidemem bu ara ama denek gelirsem netflix te falan izlerim.

    YanıtlaSil
  5. Captain marvel konusu itibari ile dikkatimi çekti. Ben bu tarz fantastik filmleri seviyorum.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön