21 Mart 2019 Perşembe

Anadolu Turnesi

Anadolu Turnesi

Merhaba Filmgündemi okurları, Başka Sinema'nın gösterim programına aldığı Belgesel yapım Anadolu Turnesi 22 Mart 2019 günü gösterime giriyor. Ayın 28'ine kadar Başka Sinema salonlarında gösterimde kalacak olan filmin yönetmenliğini Deniz Tortum ve Can Eskinazi üstleniyor. Dört genç müzisyenin kurdukları saykedelik rock grubu 'Venus Music Peace Band' ile Anadolu'yu turlamaları ve yaşadıkları maceralar filmin konusunu oluşturuyor.

Anadolu Turnesi 2018 Poster

Anadolu Turnesi Konusu

Türkiye’nin farklı yerlerinden gelip Beyoğlu’nda bohem bir müzik stüdyosunda ortak hayat kurmuş dört genç, saykedelik rock grupları Venus Music Peace Band ile Anadolu turnesine çıkmayı kafaya koyarlar. Ülkede 2013 yazında esen umutlu siyasi rüzgârdan ve Anadolu Rock’tan gazlarını alıp, ekipmanlarını 80 model bir vosvosa yüklerler ve yola çıkarlar. Niyetleri iyidir ama müzikleri her zaman kolay değildir. Durdukları her şehirde kendiliğinden, halka açık konserler verirken, tüm bakışları üzerilerinde toplarlar. Meraklı teyzeler, şaşkın güvenlik görevlileri, dert yanmaya hevesli taksiciler, radyodaki ana haber bültenleri, seçim sloganları, moteller, televizyondaki tartışma programları, YouTube videoları, dağlar, ovalar ve yollar arasında şehirden şehre savrulan bu dört gencin istikameti gün geçtikçe belirsizleşmektedir.

Anadolu Turnesi (2018) Fragman

Vizyon Tarihi: 22 Mart 2019
Yönetmen: Deniz Tortum, Can Eskinazi / Dağıtımcı: Başka Sinema / Yapım: Beatrice Film / Türkiye / 2018 / Süre: 114' / Belgesel, Müzik

Oyuncu Kadrosu:
Venüs Music Peace Band üyeleri; Cem Celal Bilge, Uğur Deynekli, Mustafa C. Aydın ve Mert Coşar

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön