9 Aralık 2017 Cumartesi

Vizyona Giren Filmler 8 Aralık 2017

Vizyona Giren Filmler 8 Aralık 2017

Bu hafta sinemalara 4 tanesi yerli olmak üzere toplamda 8 yeni film misafir oldu.

Yerli Filmler

Vizyona Giren Filmler 8 Aralık 2017 Yerli Filmler

Maide'nin Altın Günü (2017)

Caner Özyurtlu'nun yönetimindeki filmin başrolünde Ezgi Mola yer alıyor. Ezgi Mola'yı kılık değiştirmiş olarak birkaç rolde göreceğimiz filmde, düzenlediği altın günleri ile meşhur olan Maide'nin aile yadigarı olan gerdanlığı çalınıyor. Maide ise hırsızı bulmak için yeğeniyle birlikte birçok maceraya atılıyor.
Maide'nin Altın Günü, mesaj kaygısı olan, temiz bir aile filmi izlemek isteyenler için. Detay

Öteki Taraf (2017)

Özcan Deniz'in yönettiği film, aynı adamı seven iki kadının ve o erkeğin yaşadıklarına odaklanıyor. Gerilim ve Gizem türünün bir örneği olan filmde Çetin ve Ece'nin mutlu devam eden ilişkileri Çetin'in eski sevgilisi ortaya çıkınca bozulur. Çetin kendisini terk ettiğini sandığı Ece'nin ardından eski sevgilisi Sara ile birlikte olmaya başlar. Ancak ikisinin kaldığı evde çok garip olaylar meydana gelmeye başlar. Detay

On Adım (2015)

Fatih Hacıosmanoğlu'nun yönettiği 2015 yılı yapımı olan yerli Dram filminde, Amerika'dan Türkiye'ye hem film çekmek hem de oğluyla buluşmak üzere gelen Tina'nın hikayesi anlatılıyor. Detay

Genç Pehlivanlar (2016)

Yönetmenliğini Mete Gümürhan'ın üstlendiği Belgesel türündeki film, genç yaştaki pehlivan adaylarının Amasya'da bir okulda aldığı yatılı eğitimi, onların hayallerini ve yaşamlarını beyazperdeye taşıyor. Detay

Yabancı Filmler

Vizyona Giren Filmler 8 Aralık 2017 Yabancı Filmler

Suburbicon (2017)

George Clooney'in yönettiği, Matt Damon ve Julianne Moore'un başrolde olduğu film Gerilim ve Gizem türünde. Sakin ve nezih bir mahallede yaşayan Gardner ailesinin annesi öldürülünce mahallenin oldukça tekinsiz bir yer olduğu anlaşılacak, yaşanan olaylar sonrası şiddetin dozu yavaş yavaş artacaktır. Detay

Korkusuzlar (2017) Only the Brave

Yaşanmış bir olayı beyazperdeye taşıyan film Amerika'da yangın söndürme çalışmalarına katılan kahraman itfaiyecileri anlatıyor. Kalabalık bir kadroya sahip olan filmde, Josh Brolin, Miles Teller ve Jeff Bridges rol alırken filmin yönetmenliğini Joseph Kosinski üstleniyor. Detay

İntikam (2017) The Foreigner

Jackie Chan ve Pierce Brosnan'ın başrolde olduğu, Martin Campbell’ın yönettiği Aksiyon ve Gerilim türündeki filmde, Vietnam göçmeni bir adamın bombalama sonucu ölen kızının katilini soruşturması konu ediliyor. Bu araştırma acılı babayı devletin yetkilileriyle karşı karşıya getirir. Başvuruları cevapsız kalan Vietnamlı baba bundan sonra adalete kendi çabalarıyla erişmeyi deneyecektir... Detay

Delil.com (2017) Alibi.com

Fransız komedisi olan Delil.com filminde sadakatsiz kocalara mazeret bulmak yoluyla hizmet veren ve iyi para kazanan bir şirket konu ediliyor. Şirketin kurucularından olan Greg'in sevdiği kadının babası bir zamanlar karısını aldatmasına yardım ettiği bir adam çıkınca filmde işler karışıyor... Detay

21 yorum:

  1. Maide'nin Altın Günü nasıl bir gişe alacak merak ediyorum. Umarım ihtiyaç duyulan komedi açlığını giderebilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ezgi Mola'nın tatlı bir ışığı var, başrolde olduğu Kocan Kadar Konuş filmini izlemiş bir yerinde kahkaha atmıştım. :)
      Umarım bu filmi beğeni kazanır.
      Teşekkür ediyorum Nahide Hanım, sevgiler :)

      Sil
  2. İki gündür televizyonu ne ara açsam, Maide'nin altın günü filmiyle alakalı bir program çıktı.Reklamını gönüllü yaptılar neredeyse.Çok olumlu bakıyorlar alacağı izlenme oranına.
    (Zülal, film yorumlarına, (yani bir eleştirmen bakış açısıyla) yer vermeyi düşünmüyor musun bu arada? Bence güzel olurdu.Yani okuyucun olarak memnun olurdum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tv programlarına maalesef ki hiç rastlayamadım. Sadece fragmanını izleme fırsatı buldum filmin. Bir de Kerem Akça yorumunu izledim Youtube kanalından. Filmin seviyeli olduğu kesin. Ama gülmek göreceli bir kavram. İzleyince anlaşılacak filmin güzelliği.
      Aytülcüğüm film yorumlarına yer vermek isterim tabi. Ancak o zaman vizyona girecek olan filmlere zaman ayıramam. İzlediğim yeni film sayısı da o kadar az ki... Ya yardan vazgeçeceğim ya serden.
      Zaten aklımda olan bir konuydu, yılbaşına kadar bu hususta bir karar vermem lazım.
      Yorumun için teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Ezgi Mola'yı sempatik buluyorum ben de, yeni filmini izlemek isterim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hanımları pozitif ayrımcılığa davet ediyorum :)))
      Umarım beklentileri karşılayan bir film olur. Romantik Komedinin dışında bir konusu var. İlginç olacak gibi.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. hımmmm bu listedeki bütün filmler izlenirmiş yani :) chan ile brosnan aynı filmde, görsem de inanmam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortalama filmler var bu hafta deeptone. Korkusuzlar filmine göz kırpıyorum ama onda da olayın yanında aile ilişkilerine, özel hayatlara fazlaca yer verildiği söyleniyor.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. Star Wars'a yorum yapacaktım ben ama yorumlara kapalıymış:((((
    Bir önceki yayına bakayım dedim ben de, malum çizimler, fotoğrafları çekmeler, bilgisayara yüklemeler çok vaktimi alıyor bu ara moralim de bozuktu - hala bozuk aslında- bu güzel yazına yorum bırakamamışım onu farketmiş oldum, Star Wars sayesinde...

    Ençok Suburbicon ilgimi çekti, pehlivan filan hiç sevmediğim konulardır hayatta bakmam çünkü güreş denen şeye spor bile demem ıyyy ekrana gelse kanal değiştiririm anında:)))) Ama asıl Star Wars'u bekliyorum 1 yıldır, Prensesimiz Leia'mız da öldü ya off çok üzüldüm..bu filmde hem o, hem Han Solo olmayacak biliyorum onu da geçen filmde rol icabı öldürdüler şoke olmuştum:((

    Emeğine sağlık:) Çok teşekkürler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde Abla canın sağolsun. Fazlasıyla destek oluyorsun zaten. Moralini bozan konuyu biliyorum. Filmgündemi'nde de durum farklı değil. İnşallah bir an önce düzelir.
      Bende bu aralar iyi değilim. Yeni yazacağım tüm yazılara yorumları kapatacağım bir süreligine, yazmayı unutmuşum.
      Star Wars 7 yi dün izledim. 8 Nolu filmi yazarken bir kopukluk olmasın istedim. Malum 7 nolu filmde yeni karakterler filme dahil olmuştu.
      Çok seviyorum ben filmi. Leia'yı gördüğümde üzülüyorum açıkçası. Han Solo Yıldız Savaşları'nın neşe kaynağıydı. Son üçleme boyunca yaşamasını isterdim.
      Ben teşekkür ediyorum Müjde Ablacığım.

      Sil
  6. Son yazıya yorum yapacaktım ama kapalı yoruma?

    Haftasonu yine parti işlerim olmasa cuma akşamı giderdik kesin Star Wars'a, bir sonraki haftayı bekleyeceğiz artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süreliğine yeni yazacağım tüm yazılarımı yorumlara kapatacağım. Farkında olmadan kendimi hasta etmişim. Doktor geceleri vampir ol, gündüzleri inşaatlardaki demir filizlerini ziyaret et deyince 'El Aman' dedim. Sonra orta yolu bulduk 4 gün demir yüklemesi yapıldı hastanede. Dün çıktım. Hala çok yorgunum. Sanırım kendime gelmem 1 ayı da geçecek.
      Parti? bir an önce blogu ziyaret etmem lazım :)
      Star Wars'ın bu bölümünü bende bir an önce izlemek istiyorum. Luke'un yaşlı hali, Rey'in eğitimi merak ettiklerim arasında ama en çok Adam Driver ve annesi arasında olacakları merak ediyorum.
      Bu bir hafta geçmez şimdi :))

      Sil
    2. Geçmiş olsun canım. İyi yapmışsın, yorma kendini.

      Hç sorma, geçmeyecek hafta :)

      Sil
  7. star wars izlicem tabii. ne oldu yaaa canını mı sıktı ki birileri, saçma yorumlar mı oldu yaaaa, boşver öyle yorumları ama.

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. Yorumlarla ilgili öyle bir sıkıntım yok deeptone. Zaten yılbaşına kadar sürecek bu durum.
      Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  9. Çok geçmiş olsun, demir için bol ıspanak yap canım, hapı da vardı galiba, mühim olan sağlık, iyi haberlerini bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ispanak alıyorum Müjde Abla. Tere, pekmez, siyah üzüm... liste uzayıp gidiyor. Ama en çok B12 iğneleri işe yarıyor. Gözüm açıldı vallahi. :)
      Çok teşekkür ediyorum Müjde Abla, tahminimden çabuk toparlanıyorum.

      Sil
  10. Merhabalar,
    Ben de geldim, filmlerle ilgili böyle güncel bir site bulmak çok hoşuma gitti. En sonki yazılara yorum yazamayınca ben de buraya geleyim dedim, baktım herkes burada toplanmış :D
    Filmlerden Star Wars ile Foreigner'ı izledim. Star Wars ile ilgili ben de detaylı bir analiz yaptım bloğumda. Genel olarak beğendim ama tabii eksik bulduğum yönler de fazlasıyla oldu. Foreigner'ı ise hiç mi hiç sevmedim :D Sonu çok anlamsız ve yarıda bittiğinde filmleri sevemiyorum maalesef...
    Geçmiş olsun bu arada. Morallerinizi bozan konuyu bilemiyorum, yetişemedim henüz vakıf değilim ama yorumlar konusunda en iyisi denetime tabii tutarak yayınlamak. Ben de gelen her yorumu önce değerlendirip sonra kişiyi tanımıyorsam tanıyıp o şekilde yayınlıyorum.
    Gereksiz bir yargı ve samimiyet içerisinde yazanlar olmuyor mu, tabii oluyor ama denetim çok işime yarıyor...
    Üzüldüm açıkçası, gerçekten, kendinizi yıpratmaya değmez. Ben de takıntılıyımdır ve bir takınca takıyorum ama yapmamaya çalışıyorum. Sanal ortam sonuçta...
    Tekrar geçmiş olsun.
    Yorumları yine bir gün açmanız dileğiyle...
    Bana da beklerim, Star Wars'ı izledikten sonra :) Karşılıklı değerlendirme yaparız...
    Kalın sağlıcakla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Hoş geldin :)
      Star Wars'la ilgili yazını hemen ziyaret ettim. Merak ediyordum.
      Foreigner filminden biraz da siyaset bulaştığını düşündüğüm için umutluydum. Sonunda soru işaretleri bırakması iyi olmamış gibi. Martin Campbell'in filmleri orta hallidir ama maceraları izlenir güzeldir.
      Artık çok daha iyiyim. Hasta olunca insanın morali de çöküyor. Zamanı doğru değerlendirmeye de engel oluyor bu durum. Ama geçti.
      İlgine çok teşekkür ediyorum Feri Peri :) Sevgilerimle :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön