5 Aralık 2017 Salı

The Foreigner (2017)

İntikam (2017)

Pierce Brosnan ve Jackie Chan'in başrolde oynadığı The Foreigner (2017) adlı Aksiyon Gerilim filmi 8 Aralık 2017 tarihinde vizyona giriyor. Yönetmen koltuğunda Martin Campbell'in oturduğu film bir kitaptan uyarlandı. Stephen Leather'in 'The Chinaman' romanından David Marconi'nin senaryolaştırdığı filmde, kızı bombalama olayında kurban olan Quan'ın suçluları bulma girişimleri anlatılıyor. Genellikle Komedi ağırlıklı filmlerde izlemeye alışık olduğumuz Jackie Chan bu kez karşımıza oldukça ciddi bir rolle çıkıyor.
İntikam (2017)
The Foreigner (2017)
İntikam (2017) adlı yapım, intikam-gerilim temasının yanına politikanın gizemli unsurlarını ekliyor ve aksiyon sahneleriyle harmanlayarak izleyicinin karşısına çıkıyor. 
Vizyon Tarihi: 8 Aralık 2017
Orjinal Adı: The Foreigner / Yönetmen: Martin Campbell / Senaryo: David Marconi / Kitap Uyarlaması: Stephen Leather / Görüntü Yönetmeni: David Tattersall / Müzik: Cliff Martinez / Dağıtımcı: Pinema / İngiltere, Çin / 2017 / Süre: 113' / Gerilim, Aksiyon
Oyuncu Kadrosu
Jackie Chan (Quan Ngoc Minh), Pierce Brosnan (Liam Hennessy), Michael McElhatton (Jim Kavanagh), David Pearse (Billy McMahon), Katie Leung (Quan'ın kızı), Orla Brady (Mary Hennessy)

İntikam (2017) Konusu

 The Foreigner (2017) Pierce Brosnan ve Jackie Chan
Çin restoranı işleten ve Vietnam göçmeni olan Quan kızıyla sokakta birlikteyken bir bombalama olayının ortasında kalır. Küçük kızı hayatını kaybeder. Quan, İngiliz yetkililere ulaşarak kızının katillerini öğrenmeye çalışır. Acılı baba İngiliz yüksek rütbeli devlet görevlisi Liam'ın kızının ölümüyle ilgisi olduğu konusunda şüphelenmeye başlar. Liam'ın çevresinden ayrılmayan Quan her şeyi göze almıştır. Liam, ciddiye almadığı restoran işletmecisi Quan'ın kim olduğunu ve yeteneklerini ise sonradan öğrenecektir. tt1615160

10 yorum:

  1. Jackie Chan adını okuyunca bir önyargı oluştu ama konusu fenaya benzemiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film izlenesi bir aksiyon havası uyandirdi bende :)

      Sil
  2. Çok severim bu tür aksiyonu bol, heyecanlı, sürükleyici filmleri, zaten Hollywood bu işin ustası, kimse ellerine su dökemez, e doğal sinema sanatı orada doğdu, tecrübeli olan en iyisini yapar daima. Di mi ama?:)))Pierce Brosnan vaktiyle çok karizmatik, yakışıklıydı yaşlanmış:))ah çaresi yok ki yaşlanmanın...
    Eline sağlık canım. Kesinlikle görmek isteyeceğim filmlerden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pierce Brosnan'ın yaşını merak edip baktım hemen. 1953 doğumluymuş. 64 yaşına gelmiş.Jackie Chan ise 63 yaşındaymış. Aksiyona devam ediyorlar. Bravo vallahi.:)
      Zaman zaman belgesel izliyorum film cekim hikayeleri ile ilgili. Stüdyoları muazzam. Eskiden de kovboy kasabalari kurarlarmis. Tecrübe altın değerinde, kamera ve techizatta izlenirligi çok etkiliyor...
      Onların Hollywood'u varsa bizimde duygu dolu Yesilcam'ımız var. Müjde Abla:)

      Sil
  3. İkisi de ihtiyarlamış. Ama Jackie Chan aşırı ciddi duruyor. Ona içinde komedi de olan filmler daha çok yakışıyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jackie chan 'in komedi filmlerindeki yüz mimikleri hemen gözümde canlandı. Kendisini bir şekilde izlettiriyor.
      Afişte çok asık suratlı durmuş değil mi? Afişe bakıp film seçen izleyici komedi beklentisine girmesin diye özellikle böyle hazırlamış olabilirler.

      Sil
  4. Klasik bir Jackie Chan filmi gibi duruyor

    YanıtlaSil
  5. İki oyuncuyu da çok severim, izlerim bunu ben.

    YanıtlaSil
  6. Uuu, Jackie Chan bayağı iddialı bir isim... Ama onu ciddi bir rolde görmek, yadırgamama neden olabilir. Bakalım, hayırlısı. :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön