2 Eylül 2017 Cumartesi

Vizyona Giren Filmler 1 Eylül 2017

Vizyona Giren Filmler 1 Eylül 2017

Bu hafta 7 sinema filmi vizyona merhaba dedi. İçlerinde artık klasik sayılan 1999 yapımı bir filmde bulunuyor; İspanyol yönetmen Pedro Almodovar'ın yapımı "Annem Hakkında Her Şey" melodram havasında... Aksiyon türünden hoşlananlar için distopik filmler kategorisine giren "Yedinci Hayat" filmi, gelecekte kıtlık katlanamaz boyutlara ulaştığında nelerle karşılaşabileceğimizi hayal ettiriyor...
Sinemada yerli filmleri tercih edenler için "Deli Dumrul", Bekar Bekir" ve "Siccin 4" isimli yapımlar seçenekler arasında bulunuyor.
Vizyona Giren Filmler 1 Eylül 2017
1 Eylül 2017 günü vizyona giren filmler arasında bir de dizi film göze çarpıyor. IMAX olarak izlenebilecek Aksiyon türündeki film, bir Marvel yapımı. "The Inhumans" ismini taşıyan dizinin iki bölümü bir arada gösteriliyor ve 75 dakika sürüyor. Black Bolt, Medusa ve Royal Family’i anlatan diziyi sinemada izleyemezseniz üzülmeyin.  Çünkü ABC televizyonu 8 bölüm olarak hazırladığı diziyi, sinema gösteriminin ardından ilk iki bölümü ile birlikte 26 Eylül'de yayınlamaya başlayacak.

Annem Hakkında Her Şey (1999) Todo Sobre Mi Madre

Tek başına büyüttüğü oğlunu 17. doğum gününde trafik kazasında kaybeden Manuela, Madrid'teki hayatını bırakarak yıllar önce terk ettiği oğlunun babasını aramak için Barselona'ya döner ve oraya yerleşir. Eski arkadaşları ve hamile olan bir rahibe ona can yoldaşı olur. Ancak trajedi kapısını ikinci kez çalacaktır.
Pedro Almodovar'ın 1999 yapımı olan ödüllü filmi Başka Sinema Salonlarında gösterilecek. Detay

Yedinci Hayat (2017) What Happened to Monday

Konusu gelecekte geçen filmde kıtlık tehlikesiyle baş edebilmek için tek çocuk sahibi olma yasası uygulanmaktadır. Yönetim, çocuk sayısı birden fazla ise çocuklara el koymakta ve sorun halledilene kadar onları dondurmaktadır. Terence Settman yediz doğan torunlarını devlete bildirmez ve onları gizlice yetiştirir. 30 yaşına kadar sorunsuz yaşayan 7 kardeşten biri bir gün eve dönmediğinde ise en büyük kabusları gerçek olur. Geriye kalan 6 kardeş ise hayatta kalmak için büyük bir mücadeleye girer.
Bilim-Kurgu türündeki filmin başrolünde Noomi Rapace oynuyor. Detay

Deli Dumrul (2017)

Tv8 Kanalı için çekilen Dede Korkut Hikayeleri üçlemesinin ikincisinde, Duha'nın oğlu Deli Dumrul aşık olur. Sevdiği kıza, korsanlık yapan Aksak'ta talip olunca ikisi arasında bir mücadele başlar. Mizahın ön planda olduğu yapımı Burak Aksak yazıp yönetti. Filmin yapımcılığını ise BKM yaptı. Detay

Siccin 4 (2017)

Ekonomik anlamda zor günler geçiren bir aile ölen eşini bahçesine gömen yaşlı bir kadının evinde kalmaya başlar. Ancak evde kadından başta doğaüstü varlıklar da yaşamaktadır. Yeni gelen konukları istemeyen bu varlıklar onlara korkunç günler yaşatacaktır.
Alper Mestçi'nin yönettiği Korku türündeki film 4 boyutlu olarak sinemalarda izlenebilecek. Detay

İlk Kurşun - First Kill (2017)

Bruce Willis ve Hayden Christensen'in başrollerini paylaştığı İlk Kurşun, oğlu banka soyguncuları tarafından kaçırılan bir adamın mücadelesini anlatıyor. Filmle ilgili konu bilgisine ve yorumlara buradan ulaşabilirsiniz.

Bekar Bekir (2017)

Yaz komedisi olan filmin yönetmenliğini Serdar Işık yapıyor. Filmde, hayatının aşkını arayan saf bir adamın turistik bir otelde başına gelen komik olaylar anlatılıyor. Detay

İçerdeki Şeytan - İnside (2016)

İspanyol yönetmen Miguel Angel Vivas'ın yönettiği Korku türündeki filminde, kocasını kaybeden ve bebeğinin doğmasına az bir zaman kalan bir kadının başına gelen korkunç olaylar anlatılıyor. 2007 yapımı "İnside" filminin yeniden çeken yönetmen, hamile kadını takip eden çılgın ve tehlikeli bir kadını ekrana getiriyor. Detay

10 yorum:

  1. Filmler ilgi çekici, özellikle "İçerideki Şeytan" filmini izlemeyi istiyorum. Korku-gerilim filmlerini severim, önerileriniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Burak Aksak imzası taşıdığı için Deli Dumrul'u izleyebilirim. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Detaylarını incelediğimde "Annem Hakkında Her Şey" ilgimi çekti.. Bu öneriyi değerlendirebilirim. Teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi izlemiştim. Güzel bir melodram. Ben de teşekkür ediyorum Nahide Hanım. :)

      Sil
  4. İlk ikisini ve Bruce Willis'in filmini izlemek isterim, Bruce'un Zor Ölüm serilerini çok severek izledim özellikle birincisini çok sevmiştim. Eline sağlık canım, çok teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bruce Willis Hollywood'un sevilen oyuncularından. Danny Glover'le birlikte Zor olum serisinde güzel bir başarı yakalamıslardı.
      Ben teşekkür ediyorum Müjde Abla. :)

      Sil
  5. Yedinci Hayat'ı çok merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yedinci Hayat filmini izledim. Konu olarak güzeldi.
      Teşekkür ederim. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön