21 Eylül 2017 Perşembe

Kingsman: The Golden Circle (2017)

Kingsman: Altın Çember (2017)

Kingsman serisinin aksiyonu bol ikinci filmi olan Kingsman: The Golden Circle (2017) yeni bir ajan komedisi ile 22 Eylül 2017 günü seyircisi ile buluşuyor. Filmin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Bu isimlerden Channing Tatum, Halle Berry, Jeff Bridges ve Elton John diğerlerine nazaran  kısa rollerle de olsa perde de göründüklerinde izleyiciyi mutlu edeceğe benziyor.
Kingsman: Altın Çember (2017) poster
Kingsman: Altın Çember (2017) Poster
2014 yılında gösterilen "Kingsman: Gizli Servis" filminden 3 yıl sonra gelen ikinci filmde, karargahları yok olan Kingsman gizli servisi ajanları, Amerikalı casusluk kurumu Statesman'la işbirliği yaparak dünyayı tehdit eden düşmana karşı savaş açıyorlar. Kingsman filminin bileşenleri arasında bu kez aksiyon ve mizahın yanında duygusallıkta yer alıyor.

Vizyon Tarihi: 22 Eylül 2017
Orjinal Adı: Kingsman: The Golden Circle / Yönetmen: Matthew Vaughn / Senaryo: Jane Goldman, Matthew Vaughn / Görüntü Yönetmeni: George Richmond / Müzik: Henry Jackman, Matthew Margeson / Dağıtımcı: TME Films / ABD / 2017 / Süre: 141' / Macera, Komedi, Aksiyon, IMAX
Oyuncular
Taron Egerton (Eggsy), Colin Firth (Harry), Pedro Pascal, Julianne Moore (Poppy), Mark Strong, Sophie Cookson, Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry, Elton John,

Kingsman: Altın Çember (2017) Konusu

Kingsman: Altın Çember (2017)
Kingsman: Altın Çember (2017) 
Genç ajan Eggsy ve deneyimli karizmatik ajan Harry, Kingsman karargahına saldırı düzenleyen Altın Çember isimli bir suç örgütüne savaş açar. Suç örgütü adına çalışan Poppy, terzi dükkanını yok ettikten sonra Eggsy, Amerika'da kendi yapılarına benzeyen Statesman adındaki bir teşkilatı keşfeder. İki gizli teşkilatı güçlerini birleştirerek, dünyayı rehin alan suç örgütüne karşı zorlu bir mücadeleye girişir. tt4649466

6 yorum:

  1. Sürükleyici gibi görünüyor ama izlemeden yine de emin olamadım. :) Çok teşekkürler Zülal'ciğim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mantık aramadan gülmek için izlenecek filmlerden. İlk filmi izlediniz bilmiyoRum ama çıtayı biraz düşük tutmakta fayda var.
      Teşekkürler Müjde Abla;)

      Sil
  2. İlk filme bayılmıştım. Bunu da uzun zamandır bekliyorum çünkü sinemada izleyecek film bulamıyordum. Sinemada izleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk filmdeki kilise sahnesi gibi bir bölüm var mıdır diye merak ediyorum.😊
      Aksiyon ve mizah karışımı, kadroda yıldız oyuncular, daha ne olsun diyorum. Umarım beğenerek izleyeceğiniz bir film olur.
      Teşekkürler :)

      Sil
  3. Güzel bir seyirliğe benziyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yabancı ülkelerin yorumlarını okudum. Genelde beğenilmiş bir film. Vakit geçirmek için güzel görünüyor.
      Teşekkür ediyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön