21 Ağustos 2017 Pazartesi

Çılgın Hırsız 3 (2017)

Çılgın Hırsız 3 (2017)

Çılgın Hırsız filmlerinin sevilen karakterleri Gru ve minyonlar yeni maceralarıyla üçüncü kez seyirci ile buluşuyor. Çılgın Hırsız 3 (2017) filminde Gru ikiz kardeşi Dru ile tanışıyor, 80'li yılların rüzgarını estiren elmas hırsızı Baltazar Bratt yüzünden işinden oluyor. Kötülük aşığı Minyonlar ise Gru'nun tekrar kötü biri olmasını hevesle bekliyor.

Serinin önceki bölümlerinde Gru'yu seslendiren Steve Carell bu kez Dru'ya sesini vererek iki karakteri birden oynamış oluyor. Minyonların seslendirmesini ise filmin yönetmeni olan Pierre Coffin üstleniyor.

Vizyon Tarihi: 25 Ağustos 2017
Orjinal Adı: Despicable Me 3 (2017) / Yönetmen: Pierre Coffin ve Kyle Balda / Senaryo: Ken Daurio ve Cinco Paul / Müzik: Heitor Pereira / Dağıtımcı: UIP / ABD / 2017 / Süre: 90' / Animasyon, 3D
Seslendirme: 

Steve Carell (Gru / Dru), Kristen Wiig (Lucy), Minyonlar (Pierre Coffin), Julie Andrews (Gru'nun Annesi)

Çılgın Hırsız 3 (2017) Konusu

Gru; Minyonlar, eşi Lucy ve 3 evlatlık kızı ile kötülükten uzak mutlu yaşamaktadır.
Bir gün kötü bir adamı yakalamak için görevlendirilen Gru başarısız olur. Eski bir çocuk oyuncu olan Baltazar Bratt'i elmas çalarken yakalamak üzereyken elinden kaçırmıştır. Anti Kötüler Birliği bu hatayı affetmez ve Gru'yu işten kovar...

Çılgın Hırsız 3 (2017)

Kapısına gelen iyi giyimli yabancı bir adam Gru'ya ikiz kardeşi olduğu haberini verir. Gru ailesiyle birlikte kardeşi Dru ile tanışmaya gider. Zengin ve çılgın olan kardeşiyle tanışması ise ona kötü olmanın güzel bir duygu olduğunu hatırlatacaktır. tt3469046

Serideki Filmler:

2010 Çılgın Hırsız - Despicable Me
2013 Çılgın Hırsız 2 - Despicable Me 2
2017 Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3

4 yorum:

  1. Animelere bayılıyorum bu ara Netflix'te F For Familiy diye bir animeye tesadüfen bir bakayım dedim, cinsellik, küfür,argo, vs. eleştirdiğim çok yanları vardı ama çok da gerçekçiydi tüm sezonu izledim. :) Bu da güzele benziyor, benim gençliğimde Kibar Hırsız Arsen Lüpen vardı çok ünlüydü...:)
    Emeklerine sağlık canım., o zaman tek kanallı televizyonda dizisi vardı.
    Çok teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Netflix'in dizisine ve Arsen Lüpen'e youtube'dan baktım. F For Family dizisi Family Guy, Simpsons ailesi, South Park tarzı dizilerden gördüğüm kadarıyla. :)
      Ben teşekkür ediyorum, sevgiler...

      Sil
  2. Çılgın Hırsız serisine bayılıyorum, fırsat bulur bulmaz izlemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın zamanda ilk iki filmini izledim ve daha önce niye izlememişim diye kendime sordum. Çılgın Hırsız serisinin üçüncüsü de keyifli olacaktır eminim. Teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön