3 Ağustos 2017 Perşembe

Ballerina (2016)

Balerin ve Afacan Mucit (2016)

Mekan Paris, tarihler Eyfel Kulesi'nin inşa edildiği yılı gösteriyor. Paris'e mucit arkadaşıyla birlikte kaçan yetim kız, balerin olma hayalini gerçekleştirme amacında... Kısaca bu cümlelerle özetlenebilecek Leap! diğer adıyla Ballerina (2016) isimli Animasyon bildik bir başarı masalını sevimli kahramanları yardımıyla anlatıyor.
+7 yaşındaki çocuklar için uygun olan filmi animasyon izlemeyi seven bir yetişkin olarak izlediğimde çocuksu buldum. Ancak yine de etkileyici dans performanslarına sahip olan sahnelerinin olduğunu söylemeliyim. Filmi benim gözümde kurtaran da bu sahneler sayesinde oldu. Hayallerin peşinden gitmenin ve yeni arkadaşlıklar kurarken eskileri unutmamak gerektiğinin de altını çizen film benzerleri gibi mutlu sonla bitiyor.
"Balerin ve Afacan Mucit" filmi sinemalarda 2D ve 3D seçenekleri ile seyirciyle buluşuyor.

Vizyon Tarihi: 4 Ağustos 2017
Orjinal Adı: Ballerina, Leap! / Yönetmen: Eric Summer, Éric Warin / Senaryo: Laurent Zeitoun, Carol Noble, Eric Summer / Görüntü Yönetmeni: Jericca Cleland / Müzik: Klaus Badelt / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Fransa, Kanada / 2016 / Süre: 89' / Animasyon, 3D
Orjinal Seslendirme: Elle Fanning, Dane DeHaan, Carly Rae Jepsen, Joe Sheridan, Maddie Ziegler

Balerin ve Afacan Mucit (2016) Konusu

Ballerina (2016)
Öksüz ve yetim olan ve bir yetimhanede kalan 11 yaşındaki Felicie'in hayali bir gün çok başarılı bir balerin olmaktır. Büyük bir mucit olmayı hedefleyen arkadaşı Victor'la birlikte kaldıkları yetimhane'den kaçarak Paris'e gelirler. Paris'te birbirlerini kaybeden iki arkadaş hedefleri doğrultusunda çalışmalara başlar. Felicie, Paris Opera ve Bale binasını bulup içeri girmeyi başarır ancak kovulur. Rastlantı eseri orada temizlik görevi yapan kadınla karşılaşan Felicie onunla birlikte yaşamaya başlar. Victor ise farklı bir yol izlemektedir. Felicie, kaldığı binadaki bir kızın bale okulu başvurusunu kendisine aitmiş gibi göstererek bale okuluna öğrenci olarak girmeyi başarır. Ancak foyasının çıkması uzun sürmeyecektir. Bu noktada ona aslında eski bir balerin olan temizlikçi kadın Odette yardım edecektir. tt2261287
Ballerina (2016) Leap!

8 yorum:

  1. Sevimli bir filme benziyor.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Felicie karakteri cok tatlı. Kız çocukları bayılır bence bu filme. :)

      Sil
  2. Çok merak ediyoruz kızımla :)
    takiteyim.

    www.birsenle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz Birsen hanım :) Filmin güzel bir hikayesi var. Umarım izleme fırsatı bulursunuz :)
      Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  3. Biraz bize yönelik de olsaymış keşke :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyuklerde izleyebilir aslında ama fantastik bolumler harcindeki kısımlarda mantık hataları var. Yada 1800 lü Yıllarda hayat daha kolaymış herhalde:)

      Sil
  4. Animasyon izlemeyi çok seviyorum, kesin keyifle izlerim :))

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön