20 Haziran 2017 Salı

Transformers: The Last Knight (2017)

Transformers 5: Son Şövalye (2017)

Michael Bay'in yönettiği Transformers serisinin 5. filmi olan Transformers: The Last Knight (2017) 23 Haziran 2017 günü vizyona giriyor. Serinin bu bölümünde Kral Arthur'la özdeşleştirilen Optimus Prime isimli outobot gitmiş, insanlarla makineler arasındaki savaş iyice kızışarak sadece iki dünyadan birinin ayakta kalması gerektiği gerçeği ortaya çıkmıştır. Kahramanlarımız bu durumdan kurtulabilmek için çareyi dünyanın uzak geçmişinde arayacaktır.
Transformers 5: Son Şövalye (2017)

Serinin tüm filmlerini yöneten Michael Bay'in vedası olan filmde, Optimus Prime, yıkılmış durumdaki gezegeni Cybertron'u bulacak, onu kurtarmak için dünyada bulunan bir şeyi alması gerekecektir. Aradığı şey için, fragmanlardan göründüğü kadarıyla da sarı outobot Bumlebee'yi bu yolda yok etme noktasına gelecektir.
Ünlü oyuncu Anthony Hopkins'in de yer aldığı filmde Cade Yeager'i canlandıran Mark Wahlberg bu hafta Türkiye'deki sinemalarda iki filmle birden karşımızda olacak. Oyuncunun hayranları Wahlberg'ü Patriots Day (2016) filminde polis memuru rolünde izleyecek.
Transformers 5 (2017) Türkçe Fragman
Vizyon Tarihi: 23 Haziran 2017
Orjinal Adı: Transformers: The Last Knight / Yönetmen: Michael Bay / Senaryo: Matt Holloway, Art Marcum, Ken Nolan / Görüntü Yönetmeni: Jonathan Sela / Müzik: Steve Jablonsky / ABD / 2017 / Süre: 149' / Macera, Bilim-Kurgu, Aksiyon, 2D, 3D, IMAX
Oyuncular: Mark Wahlberg (Cade Yeager), Anthony Hopkins (Sir Edmund Burton), Laura Haddock (Profesör Vivian Wembley), Isabela Moner (Izabella), Stanley Tucci (Merlin), John Turturro (Ajan Simmons), Josh Duhamel (Albay William Lennox), Jerord Carmichael (Jimmy)

Transformers 5: Son Şövalye (2017) Konusu


Transformers: The Last Knight (2017)
Transformers 5: Son Şövalye, serinin özündeki efsaneleri paramparça ediyor ve kahraman olmanın anlamını yeniden tanımlıyor. İnsanlık ve Transformerlar arasındaki savaşta, insanların yandaşı olan Optimus Prime artık yok. İnsanlarla robotların savaşında gelinen yeni noktada geleceği kurtarmanın anahtarı geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyayı kurtarma görevi beklenmedik bir ittifak kuracak olan Cade Yeager, Bumblebee, Oxford'da profesör olan Vivian Wembley ve bir İngiliz lordu olan Sir Edmund Burton'a düşüyor. tt3371366

Michael Bay son kez Transformers filmini yönetti.

Transformers Serisindeki Filmler 

(2007) Transformers (2007)
(2009) Transformers: Yenilenlerin İntikamı
(2011) Transformers: Ay'ın Karanlık Yüzü
(2014) Transformers: Kayıp Çağ
(2017) Transformers 5: Son Şövalye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön