8 Haziran 2017 Perşembe

Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında (2017)

Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında (2017)

Kuğu Prenses Alise ve arkadaşlarının büyüleyici dedektiflik yeteneklerini sergiledikleri gizemli bir macera çocukları bekliyor. İçinde şarkıların olduğu Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında (2017) isimli Animasyon 9 Haziran 2017 tarihinde vizyona giriyor.

Vizyon Tarihi: 9 Haziran 2017
Orjinal Adı: The Swan Princess: Royally Undercover / Yönetmen: Richard Rich / Senaryo: Brian Nissen  / ABD, Güney Kore, Hindistan / 2017 / Süre: 79' / tt6687748 / Animasyon, Müzik / 
Orjinal Seslendirme: Jayden Isabel, Joseph Medrano, Yuri Lowenthal, Grant Durazzo, Elle Deets

Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında (2017)

Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında (2017)
Muhteşem krallığa gelen yeni ziyaretçiler hiç de iyi insanlar değildir ve görevleri tehlikelidir. Prenses Alise, Lucas, kurbağa ve diğer hayvan arkadaşları olağanüstü yetenekleri ile yepyeni bir maceraya atılırlar. Kahramanlarımız casusluk yaptıkları bu macerada yeteneklerinin yanında süper aygıtlardan da yararlanırlar. Merak edilen ise prensesin kurbağayı öpmesinin ardından sevimli kurbağanın prense dönüşüp dönüşmeyeceğidir.
👸
Seyirciler, yönetmenliğini Richard Rich'in yaptığı Kuğu Prenses serisi ile 1994 yılında tanıştı. "Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında (2017)" filmi Türkiye'deki sinemalarda seriye ait gösterilecek ilk film olma özelliğini taşıyor. Kuğu Prenses serisinde 6 film bulunuyor. The Swan Princess (1994), Kuğu Prenses: Kraliyet Ailesi Masalı (2014), The Swan Princess Christmas (2012) gibi animasyonlar bunlardan bazıları.

4 yorum:

  1. Aaa:)))Ben de bir, iki gün önce Netflix'te Kuğu Prenses'i izledim. Ne güzel yapıyorlar valla bu yaşımda bayıla bayıla seyrettim:) Bir büyücük prensese büyü yapmış, gündüz kuğu, akşam olunca prenses oluyordu. Sonu mutlu bitti neyse ki:) Çok teşekkürler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Animasyon izlemeyi ben de çok seviyorum. Yaşa bakmıyor. İzlerken güzel vakit geçiriyorsak sorun yok :)
      Siz yazınca 1994 yapımı ilk filmin fragmanını bulup izledim. Kuğuyken düşünme yeteneğini kaybedip kaybetmediğini merak ettim.
      Ben de teşekkür ediyorum :)

      Sil
    2. Kuğuyken düşünebiliyor muydu ben de şimdi bilemedim, galiba o kısmı es geçmişlerdi. :)

      Sil
  2. Hah bu tam Karya ya göre 😊

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön