7 Mayıs 2017 Pazar

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (2017)

Çekimleri 2015 sonlarında bitirilen filmde Arthur'un tahta bulunan Vortigern'le olan mücadelesi anlatılıyor.
Kral Arthur: Kılıç Efsanesi 2017

İngiliz yönetmen Guy Ritchie'nin yönettiği Macera, Aksiyon, Dram, Fantastik türündeki King Arthur: Legend of the Sword (2017) filmi 12 Mayıs 2017 günü gösterime giriyor. Türkiye'de Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (2017) adıyla gösterilecek olan filmin senaryosunu Guy Ritchie, Joby Harold ve Lionel Wigram yazdı. Filmin hikâyesi Joby Harold ve David Dobkin'e ait. 126 dakika süren ve ABD yapımı olan filmin görüntü yönetmenliğini John Mathieson yaparken, Daniel Pemberton ise müziklerini besteledi. Film 3 boyutlu olarak izlenebilecek.


Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (2017) Konusu

Arthur arkadaşlarıyla birlikte şehrin arka sokaklarında hayat mücadelesi vermektedir. Çocukken babası öldürülen ve soyu hakkında hiçbir bilgisi olmayan Arthur Excalibur'u taştan çeker. Kılıcın etkisiyle hayatı değişen Arthur elindeki güçle nerede olacağına karar vermek zorundadır. Guinevere adında esrarengiz genç bir kadından yardım alan ve kılıç kullanma üzerinde ustalaşan Arthur, direnişle birlikte kendisine ait olan krallık tacını geri almayı hedeflemektedir. Tacın sahibi olan Vortigern bir zamanlar ailesini öldürdüğü yeğeni Arthur'a karşı savaş açar. tt1972591 ⓭

King Arthur: Legend of the Sword (2017), Jude Law 'ı kötü adam rolünde izleyeceğiz. Photo by Daniel Smiths

Oyuncu Kadrosu

Charlie Hunnam (Kral Arthur rolünde)
Jude Law (Vortigern)
Astrid Berges-Frisbey (Guinevere)
Eric Bana (Uther Pendragon)
Aidan Gillen (Bill Wilson)
Djimon Hounsou (Bedivere)
Katie McGrath (Elsa)
Annabelle Wallis (Maid Maggie)
Kamil Lemieszewski (Merlin)
David Beckham (Blackleg Lideri)

10 yorum:

  1. Hiç bu tarz seyirlikleri sevmezken taht oyunlarının tamamını seyrettim:)) sanırım buna da şans tanıyabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıkı bir filme benziyor...
      Bu tür tarihi filmleri izlemeye karar verirken zorlanıyorum ama bir kere başlayınca bir solukta izleniyor. Sanırım King Arthur'da bunlardan biri olacak. :)
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Dün fragmanı denk gelince zülal'cim yüzümde gülümsemeler, hele ki jude law varsa arttı da arttı =)))

    YanıtlaSil
  3. Jude Law'ı kötü kral yapmışlar Fenomen, bakalım kötü adam olmak yakışacak mı ona :))

    YanıtlaSil
  4. Büyük ihtimal izleyeceğim ama Kral Artur efsanesi de baydı artık ya, sana da zürekli aynı filmler çevriliyor gibi gelmiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı düşünmüyorum bende filmi ilk gördüğümde içimden "Yine mi?" demiştim. Yeni nesil için yeni oyuncularla çekilmiş bir film. Fantastik öğeler de katılmış içine. İMAX çıkacak diyorlardı ama galiba 3 boyutlu çıktı sadece.

      Sil
  5. Bu filmi yeni izledim :) Galiba şu ana kadar izlediğim en iyi filmler arasında ilk 10'a girer... Konu her ne kadar fazlasıyla bilindik olsa da, sıkıcı değil aksine kendini izlettirecek türden bir film :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog arkadaslarimizdan Mayıs Yagmuru film hakkında yorum yazısı yayınlamıştı. Gözümü kirpmadan izledim demişti. Sizin izlenimlerinizde aynı yönde. Filmi iyice merak eder oldum:)
      Teşekkürler Marki :)

      Sil
    2. Sons of Anarchy dizisinin başrolü Charlie Hunnam canlandırıyor Kral Arthur'u ve bence Charlie'nin performansı efsane :) Bu tür filmleri sevmesen bile hoşuna gidecektir eminim :) Jude Law'ın oyunculuğuna diyecek yok zaten :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön