28 Mart 2017 Salı

The Boss Baby (2017)

Patron Bebek (2017)

Yönetmenliğini Tom McGrath'ın üstlendiği The Boss Baby (2017) / Patron Bebek (2017) isimli Aile türündeki Animasyon filmi 31 Mart 2017 günü gösterime giriyor. Ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Patron Bebeği seslendirdiği ABD yapımı filmin senaryosu Marla Frazee'nin kitabından Michael McCullers tarafından uyarlandı. 97 dakika süren filmin müzikleri ise Hans Zimmer'e ait.

Patron Bebek (2017) Konusu

7 yaşındaki Tim'in kardeşi eve geldiğinde ailenin ilgi merkezi artık Tim değil yeni bebek olur. Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bebek artık evin yeni patronudur. Tim bebeğin hızlı bir şekilde konuşabildiğine tanık olur, üstelik gizli işler çevirmektedir. Tim, kardeşinin merkezinde olduğu gizli olayı çözmek için onunla güç birliği yapar. Birlikte Puppy şirketi yönetim kurulu başkanının "sevgi" ile ilgili hain planını bozmaya çalışırlar... tt3874544

Kitapla İlgili Kısa Bir Not

www.gobblefunked.com/the-boss-baby/ adresinde (Google çevirisidir) Marla Frazee'nin The Boss Baby isimli kitabıyla ilgili şunlar yazıyor:
Eğlenceli bir okuma - ebeveynler için çocuklardan çok daha fazlası - bu gerçekten de küçüklerini uyutmaya çalışırken kahkaha isteyen yorgun anneler ve babalar için hazırlanmış bir kitap. Boss Baby , kendisi için ne şart koştuğunu bile bilmeyebilecek, hamile kalacak bir anne için büyük bir engel oluşturabilir!
Marla Frazee'nin yazdığı The Boss Baby; resimli çocuk kitabı. 

Orijinal Seslendirme

Alec Baldwin (Boss Bebeğin sesi)
Miles Christopher Bakshi (Ağabey Tim)
Steve Buscemi (İşadamı Francis E. Francis)
Jimmy Kimmel (Baba)
Lisa Kudrow (Anne)

9 yorum:

  1. Ahahaha, ilginç bir konu gerçekten, sanırım daha önce yapılmamış bir şey bir bebeğin patron olması. İlk kez gördüm. Çok teşekkürler canım. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir yorum yazınca internette kayboldum ben :) Bebekli animasyonlara daldım gittim. Şahsen hatırlamıyorum, ama internette de bulamadım patron olan bebekli bir uzun metraj animasyon.
      Konusu orjinal, imdb puanı ise ortalamanın altında. Gerçi puanlamayı yetişkinler yapıyor o da ayrı bir konu :))
      Ben teşekkür ediyorum Müjde Abla :)

      Sil
  2. Zülalcim! Ben bu filmin fragmanını izledim ve BAYILDIM! Kesinlikle izleyeceğim hiç süphen olmasın ;) Kitap olduğunu bilmiyordum, bilgi toplama konusunda harikasın, ona da bakacağım.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu bebekler ve cocuklar olunca hele de Marla Freeze'nin kitabina yapilan yorumu görünce aklıma ilk sen geldin Dağınık :)
      Sevgiler diliyorum. :)

      Sil
  3. Mutlaka izleyeceğim..Bu tür işleri seviyorum eminim güzeldir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben küçükken böyle animeler yoktu. Tontonlar, Pembe Panter, Şeker Kız Candy, Jetgiller, Taş Devri vardı. Onlarda güzeldi gerçi severek izliyorduk.
      Patron Bebek'te kacirilmayacak ve izlenecek tabi:) Teşekkürler, Sevgiler :)

      Sil
  4. Hahaha ;)) Güldür Güldür'deki "Sana telefon alacam" repliğini hatırlattı ;)
    Şirin mi desem ne desem bilemedim.Ama ilginç ve eğlenceli belli ki ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Patron Bebek'i kısmen izledim ve çok hoş buldum. Film tutuldu, 2021 yılında da 2. si vizyona girecek.
      Güldür Güldür Şov'da damat adayı kayınpederine cep telefonu vaad ediyordu, birkaç gün önce çıkmıştı orada ki replik mi acaba?

      Sil
    2. Birkaç gün önceki bölümü izleyemedim ama ara ara, aynı karakterle farklı skeçler yapıyorlar ☺

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön