19 Ocak 2017 Perşembe

Minik Kahramanlar Macera Peşinde (2012)

Minik Kahramanlar Macera Peşinde (2012)


Yönetmenliğini Eduardo Schuldt'un yaptığı Animasyon Minik Kahramanlar Macera Peşinde (2012) 20 Ocak 2017 günü gösterime giriyor. Senaryosunu Kathy Borland ve Abraham Vurnbrand'ın yazdığı Peru ve ABD ortak yapımı film 82 dakika sürüyor. Orjinal ismi "Los Ilusionautas" sinemalarda 3D olarak izlenebilecek.

Los İlusionautas

Minik Kahramanlar Macera Peşinde (2012)

Devlet tarafından sahip oldukları özel güçler nedeniyle 4 çocuğa bir görev verilir.
Kötü bir adam Jules Vern'in kitaplarına girerek karakterleri silik hale getirmiştir. Devlet Başkanı ve Kültür Bakanı işleri düzeltmeleri için çocuklara görev verir. Çok zeki olan, dövüş sanatlarında iyi olmak gibi yeteneklere sahip olan dörtlü ve köpeği zamanda yolculuk yaparak her bir kitabın kahramanlarını yerlerine koymaya çalışırlar. (Filmde Jules Verne'in kitaplarında yazdıkları gerçektir ve yarattığı kahramanların hepsi gerçekten yaşamıştır.) tt1893371


4 yorum:

  1. Şubat tatilinin geldiği belli oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okullar tatil olduğundan özellikle çocuklar düşünülerek bu hafta 3 animasyon vizyona girdi. Öğrenciler stres atsın azıcık :)
      Moana ve Pepee diğer animasyonlar. Teşekkür ediyorum:)

      Sil
  2. Çizgi filmleri severim ama bunları ilk kez duyuyorum. :) Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peru yapımı ve 2012 yılında üretilmiş. Şahsen bende ilk kez duydum. İmdb notu biraz düşük. Film başarılı olsaydı kesin haberimiz olurdu bence. Ama konusu bilimle ve Jules Verne ile ilgili olunca ilgimi çektiğini söylemeliyim.
      Teşekkür ediyorum. Sevgiler diliyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön