29 Aralık 2016 Perşembe

Kurbağa Krallığı: Buz Macerası (2016)

Kurbağa Krallığı: Buz Macerası (2016)

Poster

Yönetmenliğini Peng Fei'nin üstlendiği ABD, Çin ortak yapımı olan Animasyon türündeki Kurbağa Krallığı: Buz Macerası (2016) 30 Aralık 2016 günü vizyona giriyor. Senaryosu Peng Fei ve Zheng Liguo tarafından yazılan filmin orjinal adı "Frog Kingdom 2: Sub-Zero Mission".
Türkçe seslendirmelerde Cengiz Daner, Ayşegül Bingöl (Skinny), Tuba Pelister (Fatty), Erhan Özgen (Anlatıcı), Pınar Erengil (Prenses), Aziz Güngör (Buz Canavarı)... isimleri görev aldı.

Kurbağa Krallığı: Buz Macerası (2016)


Kurbağa Krallığı: Buz Macerası (2016)

Kurbağa Prenses'le evlenmek üzere olan damat Yağmur, kraliyet düğününden kaçmıştır...
Boogie ile krallığın dışında bir banliyöye yerleşen Yağmur, başkentten gelen patlama haberleri üzerine Kurbağa Krallığına geri döner. Başkentte panik içinde olan halk kaçmaya çalışırken bir bukelemun “Kristal Kurbağa artık Kurbağa Krallığı korumuyor! Sonumuz yakın!” yazılı bildiriler dağıtmaktadır! Kurbağa Kral, kristalin gerçekten bir tehlike içinde olduğunu söyler.  Prenses ise saraydan kaçmanın bir yolunu bulup Yağmur'a kızgın olmasına rağmen, sınırda bekleyen Yağmur ve adamlarına katılır. Gizemli olayların ardında Tek Gözün olduğundan şüphelenen Prenses, farkında olmadan ilk tuzağa doğru ilerlemektedir.

4 yorum:

  1. Çin animasyonlarını sevemiyorum, bir şekilde beni düş kırıklığına uğratmayı başarıyorlar. Mesela bu yıl Bloodivores adlı bir anime izlemiştim, Çin yapımıydı ve seyrettiğim en kötü yapımlardan bir tanesiydi benim için. Adamın kolu gider kan akmaz, kılıç saplanır, kılıcın saplandığı kolunu sağa sola hareket ettirerek konuşmasını paşa paşa sürdürür vs. Tabii bu benim görüşümdü ama resmen karakterlere söylenme için izliyordum o an. :D Belki deşarj olmak için seyrederim hiçbir şey bulamazsam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Maymun Kral: Kahraman Geri Döndü" isimli uzun metraj animasyon izledim geçenlerde. Vizyona girecekti geri çektiler bu Çin yapımı filmi. Mesela onda filmin en sonlarında çok fazla aksiyon vardı. Bu benim seyir keyfimi biraz azalttı ama filmin küçük sevimli kahramanı kendisini bir şekilde izlettirdi.
      Çin animasyonlarını çok nadir izliyorum River. Aslında fikir sahibi olmak için bir iki örnek film izlemem lazım. Mesela bahsettiğin diziyi izlemedim...
      Kurbağa Krallığı 2 filmi de benim için bir muamma. İmdb'de bile sayfası yok. Ama ilk filminin ilgi görmediğini rahatlıkla söyleyebilirim.
      Sevgiler diliyorum :)

      Sil
  2. Listeye alayim. Kizim sinemaya gitmeyi pek sevdi 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birlikte vakit geçirmek için sinema deneyimi iyi bir yol :) Teşekkür ediyorum ;)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön