27 Kasım 2016 Pazar

Kahraman Ördek - Quackerz (2016)

Kahraman Ördek - Quackerz (2016)

Yönetmenliğini ve senaristliğini Viktor Lakisov'un üstlendiği Animasyon türündeki Kahraman Ördek - Quackerz (2016) filmi 2 Aralık 2016 günü gösterime giriyor. ABD, Rusya, Çin ortak yapımı olan ve 3D seçeneğiyle izlenebilecek film 81 dakika sürüyor. Filmin müzikleri Dmitriy Noskov imzalı. Animasyonda zümrüt yeşili bir adada bulunan iki farklı ördek cinsinin kötülük karşısında güçlerini birleşmelerini konu ediliyor.


Kahraman Ördek - Quackerz (2016) Konusu

Konusu yemyeşil, güzel bir adada geçen filmde, yolculuk yapan yeşil başlı bir yaban ördeği sürüsü gördükleri adayı Hawaii zannederek iniş yapar. Adada var olan ördek sürüsü ise yeni gelenlerle pek anlaşamaz...
Adadaki efsaneye göre kahraman Güneş Ördeği, mandarin ördek sürüsünü ve adanın enerji kaynağı olan Güneş'i korumakla görevlidir. Fakat kötü kalpli bir cadı Güneş Ördeği'nin süper güçlerini öğrenince adaya gelerek onun peşine düşer. O güne kadar pek iyi anlaşamayan iki farklı ördek sürüsü, adayı korumak için arkadaş olmak ve güçlerini birleştirmek zorunda olduklarını anlayacaklardır. tt3723780


Kahkaha ve maceranın kotarıldığı 3 boyutlu animasyonun orjinal seslendirmesinde Michael Gross (Duckmus sesi), Jesse Corti (Kianga), Robbie Daymond (Longway), Enn Reitel (İmparator Peng Li), Mark DeCarlo (Dansçı)... görev alan sanatçılar oldu.

4 yorum:

  1. Hep savaşalım bakalım kötülüğe karşı :)

    YanıtlaSil
  2. Bunu da listeye alayim. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsi geçen adada yeşilbaşlı ördeklerin yanında uçamayan mandarin ördekleri de yer alıyor. Yorumunuz vasıtasıyla belirtmiş olayım. Yalnız çok hareketli bir animasyon. Fragmanda ördeklerin silahlandığını görmüştüm :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön