16 Kasım 2016 Çarşamba

Fantastik Canavarlar (2016)

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (2016)


David Yates'in yönetmenliğini üstlendiği ABD, İngiltere ortak yapımı olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (2016) filmi 18 Kasım 2016 günü gösterime girecek. 2001 yılında J.K. Rowling'in yazdığı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? kitabından, yine J.K. Rowling'in senaryolaştırdığı film 133 dakika sürüyor. Macera, Aile, Fantastik türündeki ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ orjinal isimli filmin görüntü yönetmeni ise Philippe Rousselot. Filmin başrolünde oynayan Eddie Redmayne, 'The Theory of Everyting' filmiyle 2015 yılında En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanmıştı.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (2016)  Eddie Redmayne


Fantastik Canavarlar (2016) Konusu

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (2016) filminde yazar, gezgin, kaşif ve bir büyücü olan Newt Scamander'in Amerika'da yaşadığı maceralar anlatılıyor. Newt Scamander sahip olduğu büyülü bavula gözü gibi bakmaktadır zira bavulda nesli tükenmekte olan sihirli yaratıklar vardır. İngiltere'de bulunan büyücü Scamander'ın son olarak gittiği 1926 yılının Amerika'sında bavulundaki sihirli yaratıklar New York şehri sokaklarına yayılır. Genç büyücü, New York'ta gizli cadı ve Sihirbazlar Birliğiyle ayrıca senatörlerle maceralar yaşayacaktır. Filmde yer alan Colin Farrell'i MACUSA (Sihirbazlar Birliği)'nın güvenlik sorumlusu olarak izleyeceğiz.  tt3183660

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (2016)  Eddie Redmayne, Colin Farrell


Oyuncu Kadrosu

Eddie Redmayne (Newt Scamander rolünde), Ezra Miller (Credence), Colin Farrell (Graves), Ron Perlman, Jon Voight, Gemma Chan, Carmen Ejogo, Samantha Morton (Mary Lou), Katherine Waterston (Porpentina Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Christine Marzano (Exterminator), Lasco Atkins (Pedestrian), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Peter Breitmayer (Gilbert Bingley), Jenn Murray...

6 yorum:

  1. mutlaka gideceğim :) uzun süredir bekliyordum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fantastik Canavarlar filminin fragmanını izledim ve çok hoşuma gitti. Bende izlenecekler listeme aldım bu filmi. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. bu filmi görmeyi çok istiyorum hafta sonu gitmeye çalışacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah fırsat bulup gidebilirsiniz. İyi seyirler diliyorum :)

      Sil
  3. Bu filmi çok uzun zamandır bekliyorum haftasonu inşallah gidicem bakalım beklediğime değecek mi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloglarda film hakkında yazılanları okudum şimdiye kadar beğenmeyeni görmedim. Seyirlik güzel bir film, iyi seyirler diliyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön