20 Nisan 2024 Cumartesi

Çılgın Yolculuk - Fasel Men Lahazat

Çılgın Yolculuk - Fasel Men Lahazat (2024)

Mısır Komedisi Çılgın Yolculuk - Fasel Men Lahazat (2024) filminin yönetmenliğini Ahmed El Gendy üstleniyor. Hesham Maged, Hannah El-Zahed ve Mohamed Tharwat'ın başrollerini paylaştığı film, sorunlu bir aileye sahip bir babanın, ailesi kendisini terk ettikten sonra paralel dünyaya giden bir kapı bulmasıyla yaşadığı komik durumları perdeye taşıyor.

Mart ayında gösterilen Mısır yapımı Şaşkın Damat - Abo Nasab'ı ithal eden Ceemafilms'in ülkemize getirdiği Çılgın Yolculuk, CJ ENM dağıtımıyla 19 Nisan 2024 günü gösterime girdi.

Çılgın Yolculuk - Fasel Men Lahazat (2024)


Çılgın Yolculuk - Fasel Men Lahazat (2024) Konusu:

Saleh ve Doria mutsuz bir yaşam süren bir çifttir. Sürekli sorun çıkaran problemli bir oğulları vardır ve bu sorunlardan dolayı sürekli birbirlerini suçlarlar ve sorumluluktan kaçınırlar. Bir gün, aralarında büyük bir kavga çıktıktan sonra, Doria evi terk eder ve Saleh yalnız kalır. Saleh, evinin çatı katında garip bir ışıklı kapının ortaya çıkışını keşfeder. Kapıdan geçerek, evinin, ailesinin ve yaşamının daha iyi bir versiyonunun bulunduğu paralel bir dünya bulur.

Vizyon Tarihi: 19 Nisan 2024

Diğer Adı: Fasel Men Lahazat / Yönetmen: Ahmed El Gendy / Senaryo: Sherif Naguib / Görüntü Yönetmeni: / Dağıtımcı: CJ ENM / İthalat: Ceemafilms / Mısır / 2024 / Süre: 110' / Komedi / Derecelendirme:10+ 13A

Oyuncu Kadrosu:
Hesham Maged (Saleh Abu Saada rolünde)
Hannah El-Zahed (Durriya)
Mohamed Tharwat (Kamal)
Bayoumi Fouad (Zakariya)
Ghada Ibrahim (Kendisi)
1895097455

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön