19 Mart 2024 Salı

Ölümcül Sır - The Bricklayer

The Bricklayer (2023)

ABD yapımı Gerilim Aksiyon türündeki Ölümcül Sır - The Bricklayer filminin yönetmenliğini Renny Harlin üstlendi. Noah Boyd'un (Paul Lindsay) bir dizi kitabından sinemaya uyarlanan yapım, eski bir CIA çalışanının mecbur kalınarak geri çağrılması sonrasında yaşananları anlatıyor. Başrollerinde Aaron Eckhart, Nina Dobrev ve Clifton Collins Jr.'in yer aldığı aksiyonlu macera, 22 Mart 2024 günü dublaj ve altyazı seçeneğiyle sinemalarda gösterime girecek.

Afişinde "Asla O'nun hedefi olma" yazan The Bricklayer (2023) filminin orijinal adının Türkçe karşılığı ise "Duvarcı"

Ölümcül Sır - The Bricklayer (2023)

Ölümcül Sır - The Bricklayer (2023) Konusu:

CIA'e yapılan şantajlar kontrol edilemez bir hale gelince, teşkilatın en iyi ajanı Vail emekliliğini bir kenara bırakıp mecburen işinin başına döner. Ancak olaylar sıra dışı bir hal alınca, uluslararası bir komployla karşı karşıya oldukları ortaya çıkar. Vail ekibiyle birlikte olayları çözmeye çalışırken, hayatta kalma mücadelesi verecek ve geçmişten gelen sırlar da çözülmeye başlayacaktır.

Ölümcül Sır The Bricklayer Aaron Eckhart ve Nina Dobrev 
Vizyon Tarihi: 22 Mart 2024

Diğer Adı: The Bricklayer / Yönetmen: Renny Harlin / Senaryo: Pete Travis, Hanna Weg / Görüntü Yönetmeni: Matti Eerikäinen / Müzik: Walter Mair / Dağıtımcı: A90 Pictures / Şirket: BG Film / ABD / 2023 / Süre: 110 dakika / Gerilim, Aksiyon / Derecelendirme: 16+

Oyuncu Kadrosu:
Aaron Eckhart (Steve Vail)
Nina Dobrev (Kate Bannon)
Clifton Collins Jr. (Victor Radek)
Tim Blake Nelson (CIA Direkterü O'Malley)
Johanna Harlin (Lydia Radek)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön