14 Aralık 2017 Perşembe

The Party (2017)

The Party (2017)

Sally Potter'ın yazdığı ve yönettiği Komedi Dram türündeki The Party (2017) adlı film 15 Aralık 2017 günü vizyona giriyor. 67. Berlin Film Festivali yarışma filmlerinden olan 'The Party' siyah beyaz olarak çekildi ve konusu bir evin salonunda geçtiğinden olsa gerek süresi kısa tutulmuş. Gerilim, Dram ve Komedi karışımı olan filmde ünlü oyuncular yer alıyor.
The Party filminde, politik başarısını kutlamak isteyen Janet'ın zaman ilerledikçe ilginç aynı zamanda vahim bir hal alan ev partisinde yaşadıkları anlatıyor.
The Party (2017) Poster
Vizyon Tarihi: 15 Aralık 2017
Orjinal Adı: The Party / Yönetmen - Senaryo: Sally Potter / Görüntü Yönetmeni: Aleksei Rodionov / Dağıtımcı: Filmartı / İngiltere / 2017 / Süre: 71' / Komedi, Dram
Oyuncu Kadrosu
Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones, Emily Mortimer, Cillian Murphy, Kristin Scott Thomas, Timothy Spall

The Party (2017) Konusu

The Party (2017)
Muhalefet partisinin yeni gölge Sağlık Bakanı olan Janet, başarısını arkadaşlarıyla kutlamak için evinde bir parti tertip eder. Telefonu sürekli çalan Janet, salonda kendi halinde, hatta ifadesiz bir halde oturan eşinin durumunu fark etmez. Aslında Janet'ın dikkatini dağıtan, telefonuna gelen gizemli "seni özledim" mesajlarıdır. Eşinin derdi ise bu güzel günde sevdiklerine vermesi gereken kötü haberdir. Janet'in arkadaşları; April ve ayrı olduğu eski erkek arkadaşı, Martha, Jinny son olarak gergin haldeki Tom gelir.
Müzik ve sohbet eşliğinde devam eden gecede, teker teker herkesin sırları su yüzüne çıkmaya başlar. Kimin kimi kiminle aldattığı anlaşılmaz hale gelen partinin en büyük sırrı ise, gecenin sonunda kimin öleceğidir. tt5814592

Hiç yorum yok:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön