9 Kasım 2017 Perşembe

Yanlış Anlama (2017)

Türk-Azeri ortak yapımı olan Komedi türündeki Yanlış Anlama (2017) adlı film 10 Kasım 2017 günü vizyona giriyor. İki ülke oyuncularının yer aldığı, Azerbaycan'da aynı gün gösterilmeye başlanacak olan filmi Ulaş Cihan Şimşek yönetiyor.

Afişinde "İki devlet, bir komedi sloganı" bulunan filmde, İstanbullu bir ailenin miras için Azerbaycan'a gitmesinin ardından yaşananlar anlatılıyor. Azerbaycan'da kullanılan bazı kelimelerin bizdeki anlamının farklı olması, bir kısmı Bakü'de geçen filmde komik anlar yaşanmasına neden oluyor.

Yanlış Anlama (2017) Poster

Yanlış Anlama (2017) Konusu

İstanbul'da yaşayan kalabalık bir ailenin üyeleri Bakü'den babalarına gelen mektupla heyecana kapılır. Mektupta, maddi sıkıntılar içinde yaşayan aileye miras kaldığı yazmaktadır. Miras kaldığı için merak ve heyecanı aynı anda yaşamaya başlayan aile toplanıp Bakü'ye gider. Miras şartlarına göre Azerbaycanlı bir aile ile birlikte hareket ederek kendilerinden yapılması istenen listeyi tamamlamaya çalışacaklardır.
İki aile, on gün boyunca mirası alabilmek için içinde aksiyon, dram, aşk ve komik olayların bulunduğu birçok macera yaşadıktan sonra bakalım muratlarına erişebilecek mi?

Vizyon Tarihi: 10 Kasım 2017

Yönetmen: Ulaş Cihan Şimşek / Senaryo: Ayberk Çınar / Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Devrim / Müzik: Murat Başaran / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Yapım: Dada Vision / Türkiye / 2017 / Süre: 1 saat 50 dakika / Komedi

Yanlış Anlama (2017) Oyuncu Kadrosu

Hakan Bilgin, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Bahadır Efe, Duygu Karaca, Pelin Sönmez, Ferda Amin, Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev

2 yorum:

  1. Konu bildik ama hoş bir konu, merak ettim:))Çok teşekkürler Zülal'ciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunca yıl film izleyince orjinal konulu film bulmak mucize gibi geliyor. Mutlaka bir yerlerinde tanıdık bir kısım bulunuyor Müjde Abla.
      Ben teşekkür ediyorum, Sevgiler diliyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön