2 Kasım 2017 Perşembe

OHA Diyorum (2017)

OHA Diyorum (2017)

Ersan Özer'in yazıp yönettiği yerli film OHA Diyorum (2017) 3 Kasım 2017 günü vizyona giriyor. Filmde arabasıyla birlikte içinde çok önemli materyallerin bulunduğu hard diski çaldıran bir adamın, hırsızın peşine düşmesiyle birlikte ortaya çıkan komik olaylar anlatılıyor.
Yapım, Youtube'da videoları yayınlanan OHA Diyorum ekibinin filmidir...
OHA Diyorum (2017) Poster
Vizyon Tarihi: 3 Kasım 2017
Yönetmen - Senaryo: Ersan Özer / Görüntü Yönetmeni: Erhan Makar / Müzik: Uğur Ateş / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: TME Films, Mediakraft Türkiye, Muhteşem Film / Türkiye / 2017 / Süre: ' / Komedi
Oyuncu Kadrosu
Melih Abuaf, Fırat Sobutay, Alper Rende, Bahar Şahin, Mert Karadaş, Sezgi Sobutay, Sıla Erkan, Begüm Çağla Taşkın, Zeliha Gümüş, Egemen Sancak

OHA Diyorum (2017) Konusu

Fırat'ın arabası gözlerinin önünde hırsızlar tarafından çalınır. Fırat arabasından ziyade, arabada bulunan ve kopyası olmayan bir hard diskin derdine düşer. Hard diskin içinde kızının bebekliğinden itibaren çekilen fotoğraf ve videoları bulunmaktadır. Melih, Alper ve Fırat hırsızların peşine düşer ancak attıkları her adım inanılması zor, komik bir olaya dönüşecektir.

2 yorum:

  1. Sinema filmi değil de Youtube videoları tadında olacağını düşünüyorum. Benzerini Cumali Ceber filminde de görmüştük. Hevestir yaparlar diyorum ama sanatsal ve kaliteli filmlerden fazlaca yoksun Türk sinemasını da Youtube'a çevirmelerinden korkuyorum o kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi bende heves olarak görüyorum. Rüzgar arkamızdan esiyor her şeyi deneyelim düşüncesi var insanlarda.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön