27 Kasım 2017 Pazartesi

Aile Arasında 2017

Aile Arasında (2017)

Aile Arasında (2017) Poster
Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı, yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan'ın oturduğu Komedi türündeki Aile Arasında (2017) adlı yapım bu hafta vizyona giriyor. BKM'nin yapımını üstlendiği filmde, aile arasında olması gereken, söylenen yalanlar sonucu arapsaçına dönen bir kız isteme ve sonrasındaki düğün hazırlıkları anlatılıyor.
Filmin dikkat çeken özelliklerinden birisi Gülse Birsel'in ilk kez bir sinema filmi için senaryo kaleme alması oldu. Aile Arasında filminin çekimleri İstanbul ve Adana'da gerçekleştirildi.
Vizyon Tarihi: 1 Aralık 2017
Yönetmen: Ozan Açıktan / Senaryo: Gülse Birsel / Görüntü Yönetmeni: Yon Thomas / Müzik: Jingle Jungle / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Yapım: BKM / Türkiye / 2017 / Süre: -' / Komedi, Aile

Oyuncu Kadrosu
Engin Günaydın (Fikret), Demet Evgar (Solmaz), Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Su Kutlu (Zeynep), Fatih Artman (Emirhan), Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Deniz Hamzaoğlu, Rıza Akın, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Erdal Cindoruk, Ünal Yeter.

Aile Arasında (2017) Konusu

Aile Arasında (2017)
Müzikholde vokalistlik yapan Solmaz'ı 21 yıllık müzisyen sevgilisi terk eder. Aynı olay Fikret'in de başına gelir. 21 yıllık karısı aniden onu terk etmiştir. Komik bir tesadüf sonucu Solmaz ve Fikret'in yolları kesişir ve dost olurlar.
Solmaz'ın kızı Zeynep ailesi hakkında yalanlar söylediği Adanalı sevgilisinden evlenme teklifi alır. Solmaz, yeni arkadaşı Fikret'ten saygın, efendi, emniyet müdürü eş rolünü oynamasını ister. Kız tarafının düşüncesine göre, kız isteme ve düğün olacak ve bu seremoniler kapanacaktır. Ancak erkek tarafı geleneklerine bağlı olunca tüm planları tehlikeye girer. Çünkü Fikret, asla yalan söyleyemeyen tedirgin bir insandır. Dünürü ise kebapçı zinciri olan eli silahlı bir adamdır... tt7642818

18 yorum:

  1. Gülse Birsel imzalı olması filmi çekici hale getiriyor galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aynı fikirdeyim.
      Avrupa Yakası dizisi kadrosundan Engin Günaydın ve Demet Evgar fragmandan gördüğüm kadarıyla çok yakışmış birbirine. Umutluyum bu filmden. :)
      Teşekkürler.

      Sil
  2. mutlaka seyrederim bunu eğlenceli bir film olacak..

    YanıtlaSil
  3. Avrupa Yakasından Burhan karakterine çok gülerdim :) Bu film de güzele benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Engin Günaydın'ı Avrupa Yakası ile tanıdım ama sonra sinema filmlerini de izledim. Sevdiğim bir oyuncudur.
      Film güzel gibi... Aynı fikirdeyim :)

      Sil
  4. Konusu güzel bir filme benziyor teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah beklentimizi karşılayan bir yapım olur. Ben teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. Gülse Birsel deyince 'tamamdır' diye bir kanaat oluşuyor içimde. Müthiş bir zeka örneği ve çok emek veriyor yaptığı işlere. Filmin oyuncu kadrosu da güzel. E bizlere de keyifle izlemek düşüyor o zaman.:)

    YanıtlaSil
  6. Oyuncu kadrosu çok iyi. Yazar Gülse Birsel, hikaye Adana'ya bağlanıyor. Ben izlerim bunu :-9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülse Birsel filmin kadrosunda da var. Rolü uzun mu bilemiyorum ama onu filmde görmek güzel olacak. Adana çekimlerine fragmanda yer vermişler. Kebapta var tabi :)

      Sil
  7. Gülse Birsel'in filmi olunca merakla zıpladım bekliyordum yazmanı (benim imdb'm sensin Zülal ;P), Gülseciğim yine güldürecektir ama itiraf edeyim konu itibariyle biraz hayal kırıklığı oldu :) Gelsin bakalım ;)))) Demet Evgar dahil bu oyuncular varsa her türlü izlenir 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İmdb'nin Türkiye'deki tembel koluyum ben Dağınık! :) Ama bir şekilde yetiştirip filmleri vizyona girmeden yazıyorum. Yakında madalya takacağım kendime:))
      Demet Evgar son yıllarda en sevdiğim kadın oyunculardan oldu. Filmde onu izleyecek olmak açıkçası heyecanlandırdı beni. Filmle ilgili konu olarak değilde sahne olarak hayal kırıklığı yaşadığım bir bölüm oldu. Fragmandan izleyince keşke olmasaymış dedim: Paintball sahnesi. Günlük hayatıma dahil edemediğim bir aktivite olduğu için garipsemiş olabilirim ama aykırı geldi yine de.
      İzleyenlerin yorumlarını merakla takip ediyor olacağım. Teşekkürler Dağınık :)

      Sil
    2. İşin içinde Türkiye varsa bürokrasiden gecikiyordur Zülalim senin suçun yoktur :P (böyle de savunurum arkadaşımı) ki bana göre gayet ışık hızındasın :D Daha hızlı olma zaten bundan daha hızlısı varmı ki?! Yandı devrelerim :D
      Gördüğüm yorumlar da seni onaylar nitelikte. Hayalimdeki çıtayı rafa kaldırtsa da oyuncular sebebiyle keyifle izlenecek bir film :) Yorumlarsan bekliyorum senden ;)
      Sevgiler ❤️

      Sil
    3. Yeni yılda hızımı düşüreceğim Dağınık, haberseyri'ndeki tempoma döneceğim. Oğlumu yeni eğitim programlarına kaydettirdim. Haftanın iki iş günü boştu şimdi tüm günleri doluyor. Zaman kalmayacak filmler için.
      Filmi izlemeye gidersem yazarım büyük ihtimalle. Sevgiler diliyorum bende :)

      Sil
  8. Ağız dolusu kahkaha ile güldüm :) Gerçekten gülse birsel çok iyi iş çıkarmış tavsiye ederim :) İzledin mi ? Zülal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meraktan ölmekteyim ama maalesef gidemedim Mayıscığım. Yakınımdaki sinemaların saat 09:00 da seansı olsa bir dakika beklemeyip gideceğim ama maalesef saat 11 de başlıyorlar.
      Kısmet diyelim.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön