15 Ağustos 2017 Salı

Annabelle: Creation (2017)

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (2017)

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (2017)

James Wan'ın yapımcıları arasında olduğu, yönetmenliğini David F. Sandberg'in üstlendiği Annabelle: Creation (2017) isimli Korku filmi 18 Ağustos 2017 günü vizyona giriyor. Korku türü filmleri sevenlerin merakla beklediği yapımda lanetli oyuncak Annabelle'nin ortaya çıkışı ve bir grup yetimhane çocuğuna yaşattıkları anlatılıyor. Film, 2014 yılı yapımı olan "Annabelle" filminin öncesini anlatıyor.
Vizyon Tarihi: 18 Ağustos 2017
Orjinal Adı: Annabelle: Creation, Annabelle 2 / Yönetmen: David F. Sandberg / Senaryo: Gary Dauberman / Görüntü Yönetmeni: Maxime Alexandre / Müzik: Benjamin Wallfisch / Dağıtımcı: Warner Bros. / ABD / 2017 / Süre: 109' / Korku, Gerilim, Gizem
Oyuncular
Miranda Otto (Esther Mullins), Javier Botet, Stephanie Sigman (Rahibe Charlotte), Talitha Bateman (Janice), Alicia Vela-Bailey (Şeytan Bayan Mullins), Anthony LaPaglia (Samuel Mullins), Lulu Wilson (Linda)

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (2017) Konusu

Annabelle: Creation (2017)
Oyuncak bebek yapan Samuel, eşi Ester ve küçük kızıyla mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Ancak arabanın altında kalan kızının ölümüyle dağılan aile aradan yıllar geçmesine rağmen toparlanamaz. Karı koca kızlarının acısını hafifletmek amacıyla büyük evlerinin kapılarını yetimhanede yaşayan kız çocuklarına açmaya karar verir. Kızlarla beraber Rahibe Charlotte'da evlerinde misafir olacaktır. Misafirler gelmeden önce Samuel'in yaptığı oyuncak bebek Annabelle kilitli bir odaya kapatılır.
Evi çok seven yetimhane sakinlerinden en küçükleri olan Janice bir süre sonra kendisini takip eden bir varlığı ortaya çıkarır. Bu varlık, şeytani güçleri olan lanetli oyuncak bebek Annabelle'den başkası değildir. tt5140878

2 yorum:

  1. Afiş bile çok korkunç ayy ben buna bakamam herhalde. Anabelle ismini görünce aklıma ünlü şiir geldi ama bu bambaşkaymış. Adamın yaptığı bebek niye öyle olmuş merak ettim mantıklı bir açıklama koymuşlar mı yani adam iyi bir adam sanıyorum. Çok teşekkürler Zülal'cim. Yine bir dolu ilginç bir film tanıtmışsın, emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aile çok iyi bir yapıda ama acı kayıpları yüzünden çocuklarının tekrar yanlarında olmasını diliyorlar. Tabi dileklere dikkat etmek lazım öteki dünyadan beklenmedik ziyaretçiler olabiliyor! Fragmanda buna ilişkin kısa görüntüler olması lazım. Oradan daha net anlaşılabiliyor.
      Annabel güzel siirdir:) Yorumun için teşekkür ediyorum ☺

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön