2 Haziran 2017 Cuma

Bambaşka (2016)

Bambaşka (2016)

Tekerlekli sandalye kullanan Doğa'nın hayatı, medyatik bir oyuncu olan Yiğit'le kesiştiğinde değişir... Televizyon filmi tadında olan Bambaşka (2016) filminin yönetmenliğini Bahadır Abşin üstlendi.

Vizyon Tarihi: 02 Haziran 2017
Yönetmen: Bahadır Abşin / Senaryo: Bülent Aydoslu / Görüntü Yönetmeni: / Müzik: Madalyon Yapım / Türkiye / 2016 / 102' / Romantik, Dram
Oyuncular: Buse Sevindik, Caner Tanrıverdi, Birgül Ulusoy, Cansu Taşkın, Tayfun Sav

Bambaşka (2016) Konusu



Geçirdiği trajik kaza sonucu sakat kalan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan üniversite öğrencisi Doğa (Buse Sevindik), hayata küsmek üzeredir. Bir gün Yiğit'le tanışır ve yaşama sevinci geri gelir.


Yiğit (Caner Tanrıverdi), nişanlısı (Cansu Taşkın) tarafından aldatılmış medyatik bir oyuncudur ve o da yaşadığı bunalımı atlatmak istemektedir. Birbirlerine tutunan Yiğit ile Doğa'nın gerçek aşk ve huzurlu bir hayat için verecekleri tek savaş: Bedensel engelli bir insan ile sağlam bir insanın birlikte yaşayabilme mücadelesi olacaktır.

2 yorum:

  1. Yiğit Doğa'nın karşısına çıkan büyük bir şans olsa gerek. Hayatın zorluklarını birlikte göğüsleyeceklerini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doga'nin canlandıracağı karakterin yaşamını merak ettim. Tekerlekli sandalyeye mahkum olmak hic kolay degil. Hem kendisi hem de çevresindekiler için.
      Teşekkür ediyorum.😊

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön