8 Haziran 2017 Perşembe

11 (2017)

11 (2017)

11 (2017) filminde, üniversite öğrencisi olan Zeynep'in, sahip olduğu otoskopi rahatsızlığı için aldığı psikolojik tedaviyi reddettiğinde yaşadıkları, gerilimli bir hava eşliğinde anlatılıyor.
Vizyon Tarihi: 9 Haziran 2017
Yönetmen: Can Varol / Senaryo: Ali Cumhur Demir / Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Çamtepe / Müzik: Serkan Çinioğlu / Türkiye / 2017 / -' / Psikolojik, Gerilim
Oyuncular: Zeynep Gülay, Anıl Can Yılar, Cansu Şahin, Osman Cavcı, Ufuk Avcı, Kristina Ivanova, Suat İnal, Aynur Aykut ve M. Özcan Varaylı

11 (2017) Konusu

Zeynep Varol 11 (2017) filminde, kendisini takip eden kendisi ile barışmaya çalışan Zeynep rolünü canlandırdı.
Üniversite son sınıfta okuyan Zeynep; psikolojik rahatsızlığı için tedavi görmekte ve ilaç kullanmaktadır. Nişanlısı ölen ve bundan kendisini sorumlu tutan Zeynep, zaman zaman kendisini dışarıdan izlediği hissine kapılmakta ve çeşitli sanrılar yaşamaktadır. Zeynep'in bu durumundan; sevgilisi Barış ve en yakın arkadaşı İlke de etkilenmekte ve yaşamları karmaşa içinde sürüp gitmektedir. Zeynep, ileri düzeyde sanrılar yaşadığı bir günün sonrasında psikoloğunun önerisini reddeder ve tedaviden kaçar. Amacı kendisini takip eden diğer kendisi ile yaşama alışmaktır. tt6474850

4 yorum:

  1. Daha vizyona girmemiş.Seyretmeliyim bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmle ilgili zamanım olmadığı için araştırma yapamadım ama senaryo yazarı olan Ali Cumhur Demir'in hastalıklarla ilgili yazdığı senoryolar olduğunu biliyorum. Bu konuya özel ilgisi olan birinin elinden çıkan 11 filminin iyi olacağını düşünüyorum.
      Kopya sayısı fazla olan 11 filmini ozellikle büyük şehirlerde rahatça bulup izleyebilirsiniz.
      Selfi çekmekle birazda ilintisi bulunan bir hastalık sanıyorum otoskopi, vakit bulursam film bilgilerine konuyu araştırıp eklemeyi düşünüyorum.
      Ayrica, mesleğiniz dahilinde konusu olan bir film yapılmış olması beni mutlu etti Yurdagül Hanim. :) Keyifli seyirler diliyorum:)

      Sil
  2. Filmin ismi çok ilgimi çekti.. Neden 11 acaba? Hikaye etkileyici.. Eminim filmi izleyince 11'in anlamına ulaşmak da mümkün olacaktır..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin afişinde "Biri Işık Biri gölge. Biri gerçek, Biri 11" yazısına yer verilmiş. Filmin isminin anlamı benim için de bir muamma. :) Dediğiniz gibi izleyince çözülecek bir gizem sanıyorum.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön