9 Nisan 2017 Pazar

The Fate of the Furious (2017)

Hızlı ve Öfkeli 8 (2017)

Hızlı ve Öfkeli 8 2017 Poster
Yönetmenliğini F. Gary Gray'in üstlendiği Hızlı ve Öfkeli serisinin 8. filmi 13 Nisan 2017 günü vizyona giriyor. Aksiyon, Gerilim, Macera, Suç türündeki filmin senaryosunu Chris Morgan ve Gary Scott Thompson yazdı. ABD'nin yapımcı ülke olduğu Hızlı ve Öfkeli 8 (2017) / The Fate of the Furious (2017) filminin görüntü yönetmenliğini Stephen F. Windon yaptı. 136 dakika süren yapımın müzikleri Brian Tyler'a ait. Hızlı ve Öfkeli 8 filmindeki önemli kayıptan sonra kadroya Scott Eastwood, Charlize Theron ve Helen Mirren dâhil oldu.
Furious 8
The Fate of the Furious (2017) Charlize Theron ve Vin Diesel
Bazı bölümlerinde araba yarışlarına, bazı bölümlerinde bir olaya ağırlık verilen filmin 8.si ülkemizde dünya sinemaları ile aynı günlerde gösterilmeye başlanacak. Film, IMAX salonlarında izlenebilecek. Hızlı ve Öfkeli serisi filmlerini takip edenler için 7. filmin özel bir önemi vardı. Hızlı ve Öfkeli 7'nin çekimleri devam ederken başrol oyuncularından Paul Walker 30 Kasım 2013 tarihinde Kaliforniya'da talihsiz bir kaza geçirmiş ve hayata veda etmişti. O günlerde oyuncunun öldüğüne inanmayanlar olmuş ve film için reklamı yapılıyor dedikodusu çıkmıştı. Uçan arabaların yer aldığı 7. filmin final sahnelerinde oyuncuya veda edilmişti.

Hızlı ve Öfkeli 8 (2017) Konusu

Letty hafızasını kazandıktan sonra Dom'la birlikte balayına çıkar. Ekibin diğer üyeleri durulmuş ve normal bir hayat sürmeye karar vermiştir. Gizemli bir kadın olan Chiper, Dom'u hedef alır. Teknoloji dehası olan bu kadın gerçek bir karışıklığa sebep olmak için Dom'u yanına çeker. Dom, aile haline gelen ekibe sırtını dönüp ihanet etmiştir. Ekip, Dom ve Chiper'i durdurabilmek için eski düşmanları olan Shaw'a ihtiyaç duyar.
Ekip, Hızlı ve Öfkeli 8 (2017) filminde, New York sokaklarını, Küba kıyılarını ve Arctic Barents Denizi'ndeki buz ovalarını parkur olarak kullanacak. tt4630562
Furious 8
The Fate of the Furious 2017 oyuncuları bir arada. 

Serideki Filmler

Hızlı Ve Öfkeli (2001)
Daha Hızlı Daha Öfkeli (2003)
Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı (2006)
Hızlı ve Öfkeli 4 (2009)
Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu (2011)
Hızlı ve Öfkeli 6 (2013)
Hızlı ve Öfkeli 7 (2015)
Hızlı ve Öfkeli 8 / Furious 8 (2017)

Oyuncu Kadrosu

Vin Diesel (Dom rolünde)
Charlize Theron (Cipher)
Dwayne Johnson (Hobbs)
Jason Statham (Deckard Shaw)
Michelle Rodriguez (Letty)
Tyrese Gibson (Roman Pearce)
Helen Mirren (Magdalene, Deckard Shaw'ın annesi)
Kurt Russell (Mr. Nobody)
Nathalie Emmanuel (Ramsey)
Scott Eastwood (Eric Reisner)
Ludacris (Tej Parker)
Don Omar (Rico Santos)

8 yorum:

  1. Her zaman çekiciliği olan nadir bir seri. Bir şekilde aksiyon sahneleriyle kendine çekiyor insanı. Bu son filmde öyle olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin ilginç bir kimyası var. Çılgınlığa varan sahnelerin yanında aile, bağlılık, sevgi konularını da harmanlıyorlar. Filmin ayakları bir şekilde yere basıyor böylece..
      Hızlı ve Öfkeli 8 filminde fragmandan gördüğüm kadarıyla çok araba parçalamışlar. Gökten yağmur gibi araba yağmış ki bu sahneler kaçmaz izlenir. :)

      Sil
  2. 8 olmuş mu bu seri. Beni hiç sarmadı açıkcası ama denk gelirse ve ödev yoksa evin erkekleri itinayla seyrediyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, hayli bereketli bir film serisi oldu. Ders arasında kafa dağıtmak için de iyi bir yol bence. :)

      Sil
  3. Bana önerdiğin filmleri seyrettim Zülal bir tanesi kaldı onu da cumaya saklıyorum. Hızlı ve Öfkeli'nin sadece ilk bölümünü izledim ve sonrasında pek sıcak gelmedi bana hele de Walker ölünce hiç içimden gelmedi izlemek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cuma gününün özelliğini merak ettim simdi:) Umarım diğer iki film amaca hizmet etmistir. Hizli ve ofkeli 8 filminin izleyen yorumlarını okuyup konuyu öğrendim. Orjinal ilginçlikler katmayı başarmışlar. Arabaları ve aksiyon sevenleri güzel bir film bekliyor yani:)
      Film yazısını yazmadan önce 7. Filmi tekrar izleyip Walker'ı andım. Işıklar içinde uyusun.

      Sil
  4. izlenir valla, diesel, dwayne, jason, bi de charlize, tam mesela yazın klimalı salonda izlencek film :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin bir ay vizyonda kalır, klima mevsimini yakalar bu film :))

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön