18 Ocak 2017 Çarşamba

Pepee: Birlik Zamanı (2016)

Pepee: Birlik Zamanı (2016)

Yönetmenliğini Hüseyin Emre Konyalı'nın yaptığı, senaryosunu Ayşe Şule Bilgiç'in yazdığı Aile türündeki Animasyon Pepee: Birlik Zamanı (2016) 20 Ocak 2017 günü vizyona giriyor. Düşyeri Yapım'ın hazırladığı yerli animasyonun müziklerinde şarkıcı Kıraç'ın imzası bulunuyor.


Pepee: Birlik Zamanı (2016) Konusu

Pepee, gerçekler konusunda kafasının karışık olduğu bir dönemde dedesinin laboratuvarında ürettiği teknolojik sıcak hava balonu ile Türkiye semalarında kaybolur. Bu uçan teknolojik balon Pepee'yi önce Adıyaman/Nemrut, Urfa/Göbeklitepe ve en son ise Kapadokya'ya götürür. Pepee başına gelen onca işten sıyrılıp evine geri dönebilecek midir?  Acaba gerçeği bulabilecek midir? En önemlisi sevginin ve bir olmanın ne kadar önemli ve değerli olduğunu anlayabilecek midir?


Pepee: Birlik Zamanı (2016) Seslendirme Sanatçıları

Yağız Alp Şimşek (Pepe), Iraz Elif Kıraç (Bebee), Çağrı Manas Kıraç (Eke), Ayşe Şule Bilgiç (Maymuş, Nenee, Şuşu, Kara Karga), Meryem Atmaca (Şila), Emre Törün (Dedee), Nurkan Törün (Anne), Cansın Henoğlu (Tetee)...

Pepee: Birlik Zamanı (2016) Notlar

✎ Filmin afişinde bulunan notta şöyle yazıyor:
"DİKKAT! Bu film sadece çocuklar için değildir! Yetişkinler de keyifle izleyebilir!"
✎ Küçük çocuklara hitap eden ve televizyon dizisi olarak yayınlanan Pepee, sinemalarda 3D olarak izlenebilecek. 

5 yorum:

  1. Zülalcim konu anlattığın güzellikte işlendiyse kesinlikle izlenmeli.Pepe'nin çizgi film olarak da televizyon dünyasında bir çığır açtığını düşünüyorum.Kızım büyüdüğü halde evde hala; "çişimiz tuvalette" şarkısını söylüyoruz Pepe'nin ;)) Hele bir de bir olmak ve sevgiyi anlatıyorsa, tüm çocuklar ve aileler izlemeli ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Animasyonda hem macera var hem de aile olmakla ilgili mesajlar veriliyor anladığım kadarıyla. Yarıyıl tatilini değerlendirirken aileler için iyi bir seçenek olacaktır.
      O şarkı olayını hiç söyleme, satırları okuduğumda içimden şarkıyı söylemeye başladım:)) Ruhumuza işlemiş :)
      Cok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Ne güzel yerler gezmiş Pepe.. Demek Pepe artık sinema salonlarını da dolduracak.. E seviyor tabi çocuklar.. Ve bazı büyükler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanı izledim de balonla Türkiye turuna çıkılmış gibi :) Jules Verne'in Balonla 5 Hafta kitabının ismini çağrıştırdı bana.
      Pepee'yi Sinema filmi yapmanın zamanı gelmişti bence.
      Teşekkür ediyorum Nahide Hanım :))

      Sil
  3. Onca Çizgi film varken benim yeğenimde bunu istiyor bakalım gideceğiz nasıl olucak bende bilmiyorum :)İzleyip görmek gerekli Teşekkür ederim bilgi için :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön