16 Ocak 2017 Pazartesi

Kötü Çocuk (2017)

Kötü Çocuk (2017)

Genç bir kız olan Kayla ile gizem dolu Meriç'in ilişkisinin anlatıldığı Kötü Çocuk (2017) isimli yerli yapım 20 Ocak 2017 günü vizyona giriyor. Aşk ve Gençlik türündeki filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Yağız Alp Akaydın yapıyor. Görüntü yönetmenliğini Serkan Güler'in üstlendiği Kötü Çocuk filminin müziklerinde ise Cem Öğet'in imzası bulunuyor.


Kötü Çocuk (2017) Konusu

Vural, kızı Kayla'yı daha doğduğu gün terk eder. Kayla, büyüyüp genç bir kız olduğunda istediğini bilen, tutkulu ve güçlü bir insan olur. Kişiliğinin bu şekilde gelişmesine etken olan babasız büyümesinin yanında annesinin geçinmek için giriştiği mücadelesiyle birebir yüzleşmesidir.
Bir gün Kayla'nın babası Vural çıkagelir. Kızına daha iyi bir eğitim ve rahat bir hayat sunmak için onu büyük şehre götürmek istemektedir. Annesi Nazlı ise Kayla'nın iyiliği için ve yılların verdiği yorgunlukla bu isteği geri çeviremez. Kayla, hiç tanımadığı babasıyla yeni bir hayata başlayacaktır.
Kayla'nın amacı, yeni okulu, arkadaşları ve bilmediği şehirdeki yaşamından, nefret ettiği babasından bir an önce kurtulup eski hayatına geri dönmektir. Okulun ilk gününde esrarengiz ve ona karanlık gelen biriyle tanışır. Meriç, okulun en karizmatik ve bir o kadar da sırlarla dolu çocuğudur. Kayla bu kötü çocuğu eski hayatına ulaşmak için dönüş bileti görür. Erkek arkadaş edinip başına sorunlar çıkararak annesinin yanına geri dönebilmeyi planlamaktadır. Fakat genç kızın planları umduğu gibi gelişmez.


Kötü Çocuk (2017) Filmi Notları

✎ Üniversite öğrencisi genç bir yazar olan Büşra Küçük tarafından yazılarak internette paylaşılan “Kötü Çocuk” adlı seri ünlenerek kitabı basılmıştır. Film, "Kötü Çocuk" adlı kitaptan uyarlanmıştır.

Kötü Çocuk (2017) Oyuncuları

Tolga Sarıtaş, Afra Saraçoğlu, Sarp Akkaya, Tülin Özen, Can Sipahi, Aytaç Şaşmaz, Buçe Buse Kahraman, Işıknaz Özedgü, İpek Soral, Yiğitcan Ergin ve Demir Parscan.

6 yorum:

  1. Aynı adlı bir kitaptan uyarlanmış. Yazarı genç bir üniversite öğrencisi diyorsunuz. Gençlerin böyle fırsatlar yakalaması ne güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Radikal Gazetesi'nde Büşra Küçük'le yapılan bir röportaj okumuştum Makbule Hanım, orada hikayelerini 3 yıl kadar önce wattpad'a yüklediğinden bahsediliyordu. 78 milyon gibi bir okunma rakamına ulaşmış. Kitabı sonradan basılmış...
      Emek verip yazan her yazara başarıyı yakalamasını diliyorum :)

      Sil
  2. Vay canına yahu kimisi ne şanslı oluyor keşke benim de senaryolarımı bir keşfeden olsa:)))ya Zülal'ciğim bu ara yine Türk filmlerinden korkmaya başladım. Sebebi geçenlerde televizyonda yepyeni bir Türk filmi izledim, başrollerinde Burak Özçivit ve sanırım şu anda eşi olan kız vardı. Ay olamaz yaaa fenalık geldi resmen:( hele bazı diyaloglar sanırsın Shakespeare satırları:( final ise berbattı...hiç beğenmedim...:((( korkarım epey bir süre Türk filmi izleyemem:)))

    Çok teşekkürler tanıttığın için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Radikal Gazetesi'nde yazarla yapılan röportaj var Müjde Abla, vaktin varsa bir göz gezdir derim...
      Bazen tv de bende denk geliyorum yeni Türk filmlerine ama çoğunlukla bir parçasını izleyebiliyorum. Sonra kalıyor. Devamlı tv nin başında kalabilmek benim için zor.
      Bahsettiğin filmi izlemedim. Tekrar yayınlarlarsa izler miyim bilemiyorum ama yazdıklarından sonra tespit ettiklerinizi görmek açısından merak ettim açıkçası :)
      Zorlama diyaloglar olunca çekim esnasında hiç mi fark edilmez ve değiştirme imkanı olmaz ki? Bu tip noktalara dikkat etmeyince yerli filmler izleyici kaybediyor. O kadar harcanan emeğe yazık, izlemeye çalışanlara da yazık!

      Sil
  3. Ya bu arada o filmin ismi Aşk Sensin mi ne öyle bir şeydi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buldum o filmi, Aşk Sana Benzer ismini taşıyor. Ocak 2015'te sinemalara gelmiş. Hatta tanıtımını ben de yazmışım:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön