22 Aralık 2016 Perşembe

Hasret Bitti (2016)

Hasret Bitti (2016)

Filmde, Almanya'da yıllarca çalıştıktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapan bir ailenin yaşadıkları anlatılıyor.



Ayhan Özen'in yönetmenliğini yaptığı Komedi, Romantik türündeki yerli yapım Hasret Bitti (2016) 23 Aralık 2016 tarihinde vizyona giriyor. Zeynep Yalgın'ın senaryosunu yazdığı filmin görüntü yönetmenliğini ise Mustafa Kuşçu üstleniyor. Çekimleri İzmir Seferihisar'da gerçekleştirilen film 103 dakika sürüyor.


Hasret Bitti (2016) Konusu

Bitti ailesi, yıllarca Almanya'da gurbetçi olarak yaşadıktan sonra evin reisi Halim Bitti'nin Alman damat korkusu nedeniyle yaptığı baskılar sonucunda Türkiye'ye dönüş yapar. Aileyi, Şahane Bitti'nin kardeşi, çocukların dayısı ve Halim'in kardeşi gibi sevdiği kayınbiraderi Çetin Ceviz karşılar. Adının aksine son derece saf, iyi niyetli, biraz işgüzar ve beceriksiz bir genç olan Çetin bugüne dek herhangi bir düzen kuramamıştır. Hayattaki tek akrabaları olan ablası, eniştesi ve çocukların gelişine çok sevinir. Bundan sonra hep beraber olacaklardır. Çetin oldum olası küçük bir restoran açmak isteyen eniştesi için daha O Almanya'da iken harika bir yer bulmuştur. Üstelik sahipleri de çok iyi insanlardır; Amerika'da yaşayan iş adamı Mutlu Pektemiz ve onun güzel kız kardeşi Duru. Çetin ve Duru arasında kısa sürede bir aşk başlar. Ancak Duru'nun asıl kimliğini öğrenen Çetin büyük bir şok yaşayacak, geçmişten gelen bu sırla herkesin hayatı değişecektir.

Hasret Bitti (2016) Oyuncuları

Ceyda Ateş (Duru rolünde)
Kemal Uçar (Çetin Ceviz)
Yüksel Ünal (Halim Bitti -Baba)
Müge Esmeray (Şahane Bitti - Anne)
Mert Erdoğdu (Hasret)
Berna Keklikler (Özlem)
Funda Bostanlık (Gurbet)
Frederic Heidon (Frederic)
Ferdi Sancar (Mutlu)
Serkan Öztürk (Fethi)
Haldun Boysan (Komiser)

3 yorum:

  1. Bu ara sanırım daha fazla Türk filmi çekilmeye başladı.Ya da bu ara benim dikkatimi Türk filmleri çekmeye başladı.

    YanıtlaSil
  2. Duru'nun sırrı neymiş merak ettim..
    Kapaktaki resim de çok hoşuma gitti. Uçağa asılı duran heybe bana leyleklerin gagasında taşıdığı heybeyi çağrıştırdı...:)

    YanıtlaSil
  3. Kahramanların isimleri çok ilginç geldi Şahane Bitti, Çetin Ceviz, Duru pektemiz 😀. Emeğine sağlık Zülalcim sevgilerimle :).

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön